Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Budapesten tinikkel egy napos...

Ginger001 kérdése:

Budapesten tinikkel egy napos program?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudna vki ajánlani Budapesten olyan programot/programokat, amit egy 16, és 18 éves igazán értékel? Egy napos. Sajna nem vok pesti, a netet böngészve meg nem jutottam eredményre😕

2016. dec. 12. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát... öhmmm... mivel én is tini vagyok 16 de nem Pesten lakom hanem csak suliba járok oda egy valamit tudnék mondani de az is már a nap vége... akkor minden ki van világítva amikor sötétedik nah az érdemes megnézni eskű utálom Pestet da az valami iszonyat jó Parlament körülre de inkább a Margit Híd Budai Hídfőnél
2016. dec. 12. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Jah meg gondolok itt mèg a Westendre 😃Nyugati pályaudvarnál van 😃 Lurdy ház esetleg kifújtam 😃😃😃
2016. dec. 12. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Két ótvar pláza és a Parlament. Micsoda ötletek.

Kérdező, van valami, ami különösen érdekli őket? Fiúk vagy lányok? Így általánosságban nehéz mit mondani.

2016. dec. 13. 00:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából mindenevők. Sokszor voltak már Pesten. Vmi extrémet szeretnék. Az egyik volt már osztálytársaival painbolozni, de nem terepen, hanem egy virtuális világszerűben. Ehhez hasonlót keresnék.
2016. dec. 13. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!