Budapesti vidámpark egész napos program?
a budapesti vidámpark nagyon kaki ajánlom mindenki figyelméba Gardalandot
a budapesti ahhoz képest kicsi, koszos, kevés játék van benne plusz semmi fantázia
ahhoz képest hogy milyen nem éri meg az árát
az előbb említett gardalandot ha van időtök neten nézzétek meg befizeted a belépőt és mindenre annyiszor ülsz föl ahányszor csak akarsz
előző voltam 15/l
remélem nem lesz túl hosszú de olvasd el kérlek mert hasznos
gardalandba
hát nem is tudom most nyáron voltunk anyáékkal úgy hogy engem is beleszámolva 3 felnőtt egy gyerek kb 80 ezer körül volt de több mint megérte és kiemelném hogy 3 napos belépő és annyiszor ülsz fel ahányszor akarsz rengeteg játék hatalmas területen szép virágos minden 4-d mozitól elkezdve a legvadabb hullámvasútakig egyszerűen fantasztikus és nem azt mondon hogy ez egy olyan program mintha elmennél a bp-ibe mert az ugye sokkal közelebb van de pl jövő nyáron ha elmész felejthetetlen élményben lesz részed
úgy voltunk hogy ott van ugye a garda-tó gyönyörű kilátással ha esetleg megtetszik ez a hely néhány jó tanács:
1. a lehető legpénztércabarátabb megszállási lehetőség a Bella-italia üdülőfalu egyszerüen gyönyörű
egy kép a bella-itália medencéiről és egy a városról
amúgy ez a bella-italia nagyon jó hely amikor meleg van az érkezőknek italt osztanak van salsa foci vizitorna esti programok és a hátsó kijárata a tóparttól kb 5 méterre
itt a honlapja: [link]
2. gardalandba a háromnapos belépő a legjobb
van vizivilága tehát van egy olyan belépő is hogy egy nap gardaland és egy nap sealife (ez a neve)
van sima két és egy napos belépő
3. ott van a közelbe egy hatalmas pláza és movieland amiről mindjárt szót ejtek
Movieland: filmtrükköket mutatnak de vannak hullámvasútak és vizi játékok is
van zorro showtól elkezde u571 tengeralattjáró szimulátor nagyon durva akkor van terminator 5d ---a showkban és a tengeralattjárósnál robbantanak is képzett kaszkadőrök vannak és ne lepődj meg ha meletted 1 méterre egy 5 méter magas vizcsóva kilövell
néhány kép movielandról:
az utolsó kép a john rambo showból van
itt a honlapja: [link]
azért ez a honlap neve mert melette van egy vizi vidámpark sok sok nagyon nagy csúszdával erről is egy kis kedvcsináló: [link]
4. egy húsz percre onnan ott van verona júlia erkélyével és szobrával
remélem nem felejtettem ki semmit és bocs ha kusza lett de már én sem birtam saját magam követni
ja és még 1
ha valami kérdésed van én bármire szívesen válaszolok
imádom ezt a helyet nagyon elvarázsolt
non stop tudnék róla beszélni egy héten keresztül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!