A vízipipába próbáltatok már víz helyett mást önteni?
Az alsó részbe. Hárman laktunk közösen albérletben és vettünk régen egy 13 ezer forintos, háromágú vízipipát, amit 1-2 hetente használtunk, de a lakótársaim most sok év után elköltöztek a városból és jófejségből rám hagyták a pipát. Viszont én sosem voltam korábban a működtető, úgyhogy most meg kell tanulnom az alap dolgokat ezzel kapcsolatban. (Nem mintha olyan hatalmas munka lenne, csak a gyakorlat hiányzik.)
Olvastam ilyen rosszakat, hogy valakik víz helyett tejet öntöttek és hánytak tőle utána, vagy pálinkát és akkor meg 1 napig fájt a fejük.
De olyat is, hogy valakik gyümölcsteát raktak bele víz helyett és azzal meg még jobb is volt, mint vízzel. Nektek mi a tapasztalat? Mivel kísérleteztetek eddig?
Gyümölcsteát vagy gyümölcslevet tényleg érdemes lehet az aljába önteni és akkor még jobb ízű és aromájú lesz?
Vilmost és vörösbort (nem egyszerre). A Vilmossal jó, borral nem. Költséghatékony berúgáshoz elmegy, lazításhoz nem.
Hogy más ízesített vizet mennyire érdemes, szerintem a dohánynak elég markáns íze van anélkül is, plusz dohányokat is lehet keverni, többféléből tölteni egyszerre, szóval sok értelmét nem látom, de ha kíváncsi vagy, kísérletezz.
Köszi az eddigi válaszokat. Akkor alkohol nem megy bele.
Gyümölcsteával vagy gyümölcslével majd lehet kipróbálom.
Alkoholt tényleg ne tölts a pipába... De a gyümölcslevet, akár szörpöt nagyon ajánlani tudom. Pl.: van egy finom meggyes dohányod, amellé öntesz mondjuk málnaszörpöt+ jeget is raksz a tartályba, akkor nagyon penge lesz az eredmény... Teával sajnos még nem próbáltam
Extra tipp: a mentalevél vagy akár egy kis citromlé nagyon sokat dob rajta, de csak ésszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!