Próbáltátok már hogy a vízipipába jeget tesztek?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen? Jobb vagy rosszabb?
Még egy kérdés a hőtartósapka ér valamit?
2009. júl. 13. 17:35
1/9 anonim válasza:
Próbáltam már jéggel, de nekem teljesen ugyanolyan volt, mint anélkül.
Azért egy próbát megér.
2/9 anonim válasza:
Mindig jéggel pipuzok.
Hőtartó szerintem jó ötlet, finibb lett tőle a füst
3/9 anonim válasza:
A jégről sok szépet hallottunk, de még nem volt alkalmunk kiprobálni.. :( a hőtartósapka pedig remek ötlet szerintem.. sokkal kellemesebb volt azzal pipáznunk.
4/9 anonim válasza:
azt hogy kell csinálni?? érdekes én még erről nem hallottam!!! Hogyan rakjátok bele a jeget??:P
5/9 anonim válasza:
A vízbe kis darabokat, hogy lehűtse. :)
6/9 anonim válasza:
Mellesleg gyümölcsdarabokkal is fel lehet dobni a pipát, nagyon kihozza a gyümölcsös dohányok aromáját. Csak a vízbe kell szeletelni a dohánynak megfelelő ízben és woálá :)
7/9 anonim válasza:
Igen , próbáltam , és határozottan JOBB-nak tartottam , mivel mégjobban lehűti a füstöt , így az gyakorlatilag 100%-osan tiszta , hideg , kellemes , és "nemkaparó érzetű" lesz:D
8/9 anonim válasza:
Előző hozzászóló én voltam , csak ezt kihagytam:)..
A hőtartó sapka magát az élményt nem befolyásolja..nem lesz tőle rosszabb, ahogy jobb sem...de hasznos funkciót tölthet be ,ha a szabad ég alatt vizipipázol , mert a szél úgy nem tudja lefújni a szenet , illetve - ahogy a neve is mutatja - "megtartja a hőt" , így nem csökkenti a szén égési idejét azzal , hogy fújja a szél:D
9/9 anonim válasza:
Megvédi a parazsat a széltől, és több hő jut a dohányhoz, dúsabb lesz a füst. <- hőtartó sapka funkciója. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!