Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan jellemeznél, egy jó...

Hogyan jellemeznél, egy jó kocsmai pultost?

Figyelt kérdés

Azon kìvül, hogy legyen szexi.

21N

2016. dec. 8. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Szexi , kedves , humoros , jó kisugárzású , fitt
2016. dec. 8. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
decit tölt feles áron
2016. dec. 8. 20:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Màsodik ez jooo.:D
2016. dec. 8. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Ugye?

Ilyen vicces vagyok, ahahhhaaha

Járunk?

2016. dec. 8. 20:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Van párom. De köszi a lehetősèget
2016. dec. 8. 20:51
 6/8 anonim válasza:
Ha kocsmai pultos akkor jól jár ha férfi mert a nőket szétcincálják az ittas emberek a kocsmákban. Olyan férfi aki jó probléma megoldó képességgel rendelkezik és bármilyen konfliktust meg tud akadályozni idejében. Előny, ha van tapasztalata ha más nem de valami szeku cégnél és akkor már nem kell kidobót alkalmazni. Ezen felül kommunikatív, intelligens és legalább annyira tudjon számolni, hogy jól adjon vissza ha nincs jatt :D
2016. dec. 8. 20:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, a vendegek szerint humoros, nagyon csinos,(amiert sokat teszek, amennyire a tàrcám es kapacitasom engedi) fitt vagyok, mert " gym-be" jarok, es visszafogottan oltozom.mert az alkeszek így is megtalálnak..
2016. dec. 8. 20:59
 8/8 A kérdező kommentje:
De engem belsőre èrdekelne.. esetleg ha valaki szomoru beszeljek vele? Pletykaljak vagy ne? Stb stb..
2016. dec. 8. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!