Mit gondolsz a kocsmai verekedésekről?
gyűlöltem... az exem keveredett folyamatosan ilyesmibe ha ivott, és midnenki engem zaklatott hogy nyugtassam már le. hát nem lehetett, ő volt 110 kilo, én 50, simán aszfalthozvágott ewngem is ha odamentem. nagyon sok kellemetlen élményem van erről, mert rendszeresen én voltam a békítőbíró, az meg nem csak idegesítő munka, de elég kilátástalan is. lényegében az volt a dolgom hogy addig tartsam szét az embereket egymástól annyira hogy ne öljék meg egymást, amíg ki nem józanodtak.
de azért egyszer én is verekedtem egy ilye nalkalommal, ugyhogy kiprobáltam jha... exem verekedett egy másik sráccal kezdetben, meg ugye sokan probálták szétszedni őket.. jött egy batár szőke rib*nc, de akkora volt mint egy ház, senki nem ismerte. elkezdett ott pattogni, beleugrott a verekedésbe lényegében. persze földhözb*szták, én meg felszedtem modntam neki hogy menjen be mert vérzik, erre elkezdett nekem telitorokból üvölteni hogy én mit képzelek magamról hülye k*rva vagyok ne ugassak neki. Na aznapra elég volt ennyi, kicsit hajbakaptunk.
a poén az volt hogy a srácok úgy meglepődtek ezen (főleg rajtam, én nem vagyok iylen) hogy mindenki abbahagyta a verekdést, és mindenki velünk foglalkozott:D
nem nagy dolog voltam én is olyanban.
mivel be van baxva ezért nem nehéz megverni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!