Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mivel szórakoztassam magam?

Mivel szórakoztassam magam?

Figyelt kérdés

Rengeteg időm van de semmi pénzem hogy költsek valamire. Pl bulizni nem szeretek és olyan szórakozást keresek ahol egyedül lehetek.

Műszaki cikkekből elektronikákból elegem van egy időre. Ha jön a hó élek a téli sportnak, a nyári sportokhoz hideg van... Nem ragaszkodom a plusz mozgáshoz sem a fekvéshez. Nem tenném fel a kérdést ha egyszerű lenne a válasz.

Én azt javasolnám ha olvasnám ezt a kérdést:

Film, zene, tv, sport, hobbi, társaság, játék... de egyiket sem akarom.

2016. dec. 4. 15:30
 1/3 anonim válasza:
A könyvet kihagytad a felsorolásból. Vagy tanulj valamit, neten rengeteg lehetőség van erre.
2016. dec. 4. 16:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van kihagytam mert a tanulás a munkám. 12 szakmát szereztem eddig, 1-szakmát akarok összegyűjteni most is tanulok egy szakmát de idegölő. Kellene egy kis lazítás.
2016. dec. 4. 16:16
 3/3 anonim válasza:
Pl egy vicces cigaretta elég szórakoztató ahhoz hogy mi is volt a kérdés
2021. márc. 27. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!