Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » IC, mivel szórakoztassam magam?

IC, mivel szórakoztassam magam?

Figyelt kérdés
Holnap megyek pestre IC-vel, 2 es fel ora az ut+plusz amig kigyaloglok 2 ora. Amikor ide fele jottem, sikerult elhagynom a fulhallgatomat. A telefonom netezessel sokat merul. Szerintetek mit csinaljak h ne unarkozzak? Titeket zavarna ha a mellettetek ulo beszelgetni kezdene vagy akarmi? (ui. Nem tudok fulhallgatot venni se vonaljegyet h kijussak, orulok h a vonat jegyet megtudom meg venni nemi tartalek plusz zsetonnal). 15/f

2014. aug. 10. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Olvasás?
2014. aug. 11. 00:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Jo lenne ha nem lettem volna olyan nyomorek hxnem hozok konyvet mondvan h ugyse lesz idom olvasni, csak hurvibalom feslegesen azert koszi a valaszt :)
2014. aug. 11. 00:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Az hurcibalom akart lenni ;)
2014. aug. 11. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a melletted ülőt, ha nem egy 70 éves néni, hogy nincs-e nála véletlenül egy extra füles. Magamból kiindulva mondom, én mindig kettőt hordok magamnál. Én is sokat vonatozom, és főként zenét hallgatok meg animéket nézek a tableten, ha éppen nálam van, de ha pl. az 5:30-as vonattal megyek, akkor egy órán át simán elvagyok azzal, hogy bámulok ki az ablakon, olyan fáradt vagyok. És próbálok nem elaludni. De engem nem zavar, ha beszélgetnek velem a vonaton, jókat dumáltam már, főleg azon a négyórás úton, amikor Yvette hurrikán beköszönt az indulás előtti napon, és épp a Balaton mellett kellett volna mennem :D

Jó utat :)

16/L

2014. aug. 11. 11:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Kozonom a valaszt :)
2014. aug. 11. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!