Bűvésztrükk: öv, nadrág, szemüveg, póló levétele miközben beszélsz az illetővel, hogyan?
Egyik ismerősöm évek óta bűvészkedik, pénzérmékkel meg kártyapaklikkal kezdte, és már egész haladó lett. Az ilyen trükkjeit meg tudom érteni hogy hogyan csinálhatja, például kártyáknál egy adott sorrend, vagy egy adott mozdulat, vagy nemtom amivel megcsinálja. De azt, hogy valakivel beszélget, és közben egyszer csak felmutatja az illető tárcáját, leveszi az övét, vagy a gatyáját (!!!), vagy szemüvegét, anélkül hogy észrevenné, csak mikor szól neki, azt hogy???
Valaki, aki jártas ebben, segítsen, mert nagyon idegesít hogy látom de nem értem...xD
Ahh..kösz..xD
Én elhiszem hogy rengeteg munka van benne, de akkor is megakarom tudni..(nehogy valaki ideírja hogy jaj de akkor elveszik a varázs..nem varázsló, van valami technikája...miaaz?)
Szia. én is bűvész vagyok. több év. pontosan 5. én is megtudom ezeket a trükköket. olyat nem ismerek hogy leveszia gatyáját. az sztem hulyeség. max: ha több ember van korulotted ees egyet kicalasztasz akkor azt akit kivalasztottál azt beavatod. kihangsújozom BEAVATOD, és megbeszéled vele mit kell tennie és te kitalasz egysmast ez enyi. a többit az ismerem meg tudom csinalni. theat annyit árulok el neked, hogy ezeknek a megfejtése, magyarázata a..... most figyelj, meg fogsz lepődni!............. a FIGYELEMELTERELÉS!
remélem tudtam segiteni!
ja es meg valami:
A BŰVÉSZTRÜKKÖKNEK A MAGYARÁZATAI SZAKMAI TITkOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!