Ugye azok az érettségizők, akik fesztiválozni szoktak és Linkin Park rajongók, nem fogják csak a vizsgák miatt kihagyni a koncertet?
Sokaknak ez egy életre szóló élmény lenne. Én nem vagyok Linkin Park rajongó, ezért engem nem érint közvetlenül a dolog, de elvből nem értek egyet vele, hogy valaki egy iylen élményből kimaradjon egy vizsga miatt, ami ráadásul még csak nem is annyira fontos. Sokszor van érettségi, nem olyan nehéz vizsga, és ha ne adj Isten nem sikerülne elég jól, viszonylag olcsón újra lehet próbálni. Mindez relatíve ahhoz, ami egyetemen a helyzet (gyakori féléves meg éves csúszások, teljesíthetetlen elvárások és horribilis árak)
Erre a koncertre sokan nagyon régóta vártak és ez a zene a szenvedélyük, akkor evidens hogy melyik a fontosabb?
Értem, ez a Te nézőpontod, tehát neked nem érné meg erre a koncertre elmenni érettségi helyett. Ezt én tiszteletben tartom, de én azokra gondoltam, akik erre a koncertre szivesebben mennének, mint érettségizni, csak azért hagyják ki, mert a "nagy érettségi amin mniden múlik" aznapra esik.
Nekem is tökjó lett az érettségim, felvettek arra a szakra, amire jelentkeztem, de nem tetszett az egyetem úgyhogy elmentem dolgozni. Ez volt életem eddigi egyik jobbféle döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!