Hogyan kell "fesztiválozni"?
Úgy alakult hogy az unokatesóm és a barátai eljönnek a VOLTra és nálunk fognak aludni.Kb 8-9 en lesznek és nagyjából ismerem őket. Úgy gondoltam hogy ha már eljönnek és itt lennének akkor elmennék velük mert szeretnék 1x megnézni egy ilyen fesztivált és nem biztos hogy lesz legközelebb ilyen társaság, viszont fiatalabb vagyok náluk mert ők 19 évesek. Nagyon sűrűn mennek házibulikba és rengeteg alkoholt meg tudnak inni. Nekem ilyenben még nem volt sok tapasztalatom mert nem is nagyon vonzott meg nem volt olyan társaság akikkel lehetett volna. Na szóval mindenképp szeretnék menni velük de fogalmam sincs mi lesz ott. Nem szeretnék az 1. nap a földön fetrengeni ha értitek :D Jó lenne ha lennének azért emlékeim erről a pár napról és ebben szeretném kérni a segítségeteket meg pár tanácsot. Nem szeretném magam kiütni mert úgy gondolom nem erről szól a fesztiválozás hanem inkább kellemesen jól érezni magunkat. A csajokhoz is szeretnék pár tanácsot kérni ha véletlen alakulna vmi. Hogy ott milyenek a lányok h kell velük viselkedni stb (Nem csajozni megyek!:D)
Ennyi lett volna lehet kicsit hosszú és minden hasznos válasznak nagyon örülni fogok:D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!