Szalagavató afterünk lesz és szeretnék valami különlegeset kitalálni hogy ne csak egy egyszerű buli legyen ivászattal hanem legyen emlékezetes. Ötletek vannak?
Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 23:08
1/9 anonim válasza:
Találajtok ki egy téműt a bulinak, amhiez lehet öltözni, díszíteni, zenét váalsztani...
4/9 anonim válasza:
1 Nem vagyok a drágád
2 elírtam pár szót, msot aztán hujujj de hatalmas dolog történt!
Ez csupán msot történt, nyuasznyi kis semmiség.
Viszont Ti továbbra is haszontalan válaszokat adó senkiháziak lesztek, mint a legtöbb internetes troll.
Próbálhatsz szarkasztikus, meg ironikus lenni, de a pontjaitok és az első megnyilvánulásaitok mindent elárul.
Tipikus internetes szarzsákok.
5/9 A kérdező kommentje:
Mi folyik itt? :D
2016. nov. 17. 15:36
6/9 anonim válasza:
Erre nem számítottál, mikor kiírtad a kérdést, mi? :D
7/9 A kérdező kommentje:
Hát nem de még most sem értem miért szidjátok egymást :DD
2016. nov. 17. 16:00
8/9 anonim válasza:
Este még volt 2 válasz, a 2. azt tanácsolta, hogy tanítsátok meg írni az 1. válaszolót, én meg leírtam, hogy az nehéz lesz. Úgy látszik, rátapintottunk valami érzékeny pontra.
De egyébként az ötlete nem volt rossz.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem :D
De most ezektől eltekintve jöhetnek az ötletek:D
2016. nov. 17. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!