Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen hobbit ajánlanátok a...

Milyen hobbit ajánlanátok a megadott szempontok szerint?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. Valami hobbit keresek, amibe időt, és pénzt is tudok bátran pazarolni. Nem nagyon szoktam semmit sem csinálni. Sorozatokat nézek (elég sokat), és YouTube-on nézek pár videóst, de azokat akár órákig. Nem szeretem kifejezetten a könyveket, és hangszereken sem tudok játszani/ illetve nincs is hozzá kedvem. Kisvárosban lakom, így korlátozottak a lehetőségeim. Pl.: Nincs uszoda és ehhez hasonlók, szóval a sportok kilőve. Olyasmikre gondoltam mint például a horgászat, de ezt speciel nem szeretem. Nem szeretem feltétlen a közösséget, inkább olyan hobbit szeretnék amiben egyedül is tudok tevékenykedni/ nem kell hozzá társ. Ami fontos még: évszaktól függetlenül lehessen csinálni. Mindegy legyen, hogy tél-nyár, napsütés-eső. Állatokkal is próbálkoztam, de nem jött be :/. Van olyan hobbi, ami megfelel az elvárásaimnak?

2016. nov. 5. 17:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Amit kifelejtettem: a számítógépes avagy videójátékok nem vonzanak. :)
2016. nov. 5. 17:45
 2/6 anonim válasza:
Én 14/f vagyok, és nagyon sokat fényképezek. Viszont az már több mint hobbi :D Ha ebben megpróbálkoznál akkor lehet hogy az lekötne, viszont pénzt igényel, nem is keveset. A Canon legcsóbb belépő szintű DSLR-e objektívvel együtt 100 ezer (Canon EOS 1200D + Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III). De ehhez a hobbihoz meg kell tanulnod teljesen manuális módban használnod a fényképezőgépet, jól jön egy állvány és egy távkioldó is. Szóval nem túl olcsó mulatság, főleg ha az az objektív már nem tetszik és másikat akarsz ami minőségi. Ja és a Photoshop és társai. Ennek is meg kell tanulni a használatát. De figyelj, ha akarod akkor írj rám itt Gyk-n és próbálok majd segíteni.
2016. nov. 5. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Fotózás és Photoshop

Youtube videózás

Túrázás (vannak olyan utak amire be lehet fizetni és elvisznek pl a hegyekbe :) )

2016. nov. 6. 06:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Válassz ki egy országot amit érdekesnek tartasz, tanuld meg a nyelvét, olvass az ottani íróktól könyvet, próbáld ki a konyhájukat, népművészetüket.

Kezdj el valamilyen kézművességet, pl agyagozás, varrás, vagy esetleg modellezhetsz is. Csinálhatsz pl terepasztalt modellvasúttal, csinálhatsz hozzá tereptárgyakat gipszből.

Vegyél egy eoncsautót, valami régit, amiben még kevés az elektronika, szedd szét darabokra, majd próbáld összerakni, esetleg alkatrészről alkatrészre kitisztítva. Tanuld meg hogy hogyan lehet lefényezni, újítsd fel belülről is, pl varrj rá új üléshuzatot, csinálj bele faberakást, ehhez megvtudod tanulni hogy hogy lehet intarziát készíteni.

2016. nov. 8. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Építs erősítőt! Rengeteg leirás van róla a neten hogy hogy kell őket előregyártott alkatrészekből összerakni, előtte / utána megpróbálkozhatsz hangfallal is, annak nyilván magyobb lesz a költsége, és nehezebb is megcsinálni hogy szóljon valahogy

Újítsd fel a szobádat, vagy akár az egész lakást, pl egy bizonyos stílusban.

2016. nov. 8. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Társasjátékozás. Nekem például ez a hobbim.
2017. júl. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!