Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen hobbit ajánlanátok nekem?

Milyen hobbit ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Inkább otthoni hobbit de persze ha tudtok valami nagyon jó nem otthoni hobbit akkor írjátok le.Focit,filmnézést,olvasást,zenehallhatást,netezést .Ne írjátok.

12/F

2014. febr. 7. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés, mert ami valakinek hobbi, az a másiknak úgymond "munka" is lehet. Pl valaki hobbiból nyelveket tanul vagy futni jár, más meg szenved vele és utálja. Modellezés, programozás vagy photoshop használata, kondizás, bármilyen sport vagy hangszer, napló vagy blogírás, filmkészítés, papírhajtogatás, sütés-főzés, bélyeggyűjtés, vagy bármilyen kézműves tevékenység (ezek általában lányosak, talán a rajzolást leszámítva), fotózás, kirakózás.
2014. febr. 7. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Tanuljál :p

Amúgy ne (vagyis kéne, de mindegy)... Esetleg gyűjthetnél valamit, vagy, majd, ha melegebb lesz bicajozzál, vagy kosárlabda, írás, rajzolás. Nem ismerlek, így nem nagyon tudom, hogy miket szeretsz... Esetleg, ha elmondanál magadról pár dolgot.

2014. febr. 7. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!