Szeretnék "bandázni" menni a barátaimmal, mivel itt az őszi szünet, de senki sem akar jönni. Mi a teendő?
Egy kisvárosban élünk. Azt szeretném, hogy míg itt a szünet, ne (csak) a gép előtt ülve töltsük el, hanem gyalog vagy biciklivel bandázni, csavarogni mennénk egy páran. Esetleg ha a sors úgy hozza, akkor konfliktust szülni egy másik csapat sráccal, amikből a végén verekedések lennének. (De nem ez a fő cél, sőt inkább el is kerülnénk)
Csavargás közben minél idétlenebb csínyek kitalálása, majd megvalósítása, vagy menekülni néhány c*gány elől.
Én ezekre mind vevő vagyok, de a barátaimnak vagy nincs kedvük jönni vagy a szüleik nem engedik az (amúgy nem rossz) idő miatt...
Ha a szüleik nem engedik, az ellen nincs mit tenni, de ha nincs kedvük akkor hogyan érhetném el hogy legyen?
(13-15 éves fiúk vagyunk)
9. válaszoló:
Nem hencegek, csak még sosem voltam így bandázni, kivéve amikor anno Pokemon GO-ztunk de az is csak egyszer.
Nagyon vevő vagyok erre az életmódra. A cigósat csak azért írtam, hogy valamivel kibővítsem még.
A társaságban legalább a legidősebbünk kissé "hidegvérű" és így nem nagyon engedne minket kötöszködni a cigókkal, de még egy vézna 12-13 éves seregre sem eresztene rá minket.
Azt még megjegyezném, hogy nekem most nagyon nehéz, mert szinte semmi hobbim nincs, eddig a foci volt, de az idő miatt ez szinte lehetetlen megvalósítani, kivéve a kétheti edzéseken mert az tornateremben van.
Így szinte minden napom unalomba fullad és jó lenne kicsit "kalandozni".
Társas és társas között óriási különbség van.
Ha annyira szeretnek játszani a számítógépen, váalszthattok játék alapján készült társast is.
Bár, ha úgy kiröhögnének, hogy meg se hallgatják, mit akarsz, és nem is akarnak veled lenni, jöhet a kérdésem:
Milyen barátok ők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!