Figyelem magyar dragon ball z és dragon ball gt de legföbbképen a magyar dragon ball Super rajongók! A dragon ball supert készülik lefordítani itt magyar országon?
Figyelt kérdés
A dragon ball, draon ball z, dragon ball gt az egész világon nagyon elterjedt anime és még magyarországon is nincs olyan gyerek felnőtt aki ne ismernéés itt a dragon ball super amit érlegelve az elődje a dragon ball z (tudom hogy a gt elöte volt csak az egész super aa z-től folytatódik) is levolt fordítva a supert nem tervezik?2016. okt. 24. 21:49
1/4 anonim válasza:
Engem csak az zavar, hogy miért nem tudtad nagy betűvel írni a címeket és azt, hogy Magyarország? A hozzád hasonlók miatt vagyunk idióta gyökér animéseknek elkönyvelve.
Amúgy szerintem nem fogják lefordítani, de lehet, hogy nem is baj, már nem tudnak olyan jó animeszinkronokat készíteni, mint régebben, legalábbis a DBZ szinkronja elég jó volt a többi anime szinkronjához képest. A GT viszont egy fos, semmi köze a mangához és Toriyamához.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát a címeket azért nem emeltem ki sajna mert mát ugy 10 óra körul volta holnap meg iskola úgyhogy gyorsba írtam egyébként kösz a választ :)
2016. okt. 26. 20:27
3/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
Szerintem tudnánk jó szinkront készíteni,rengeteg jó szinkronhangunk van
4/4 anonim válasza:
Dragon Ball Super egyenlőre biztos hogy nem lesz hivatalosan lefordítva magyar nyelvre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!