Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A kis herceg valójában egy...

A kis herceg valójában egy boldog mese?

Figyelt kérdés
A kedvenc könyvem, többször is elolvastam és mindig felfedezek benne valami újat. Sokan mondják, hogy milyen szomorú történet,ami részben igaz is, de én rájöttem, hogy valójában pont hogy boldog, engem abszolút felvidít. Arra tanít meg, hogyan kell boldogan élni. Rengeteg fájdalom van benne, de sokszor pont hogy a bánat nyitja meg az ember szívét hogy képes legyen az örömre is. A legérdekesebb a kis herceg és a róka barátsága, végül megszelídítették egymást, de el kellett válniuk, a kis herceg hazament a rózsájához, de előbb vagy utóbb visszajön majd a Földre, megkeresi a rókát, nagyokat sétálnak majd, nagyokat hallgatnak, és mindkettőjüknek sokkal, de sokkal jobb lesz a kedve.
2016. okt. 11. 19:30
 1/1 A kérdező kommentje:
A "halál" csak egy jelképes dolog ebben a műben szerintem.
2016. okt. 11. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!