Denis Stoff kilép az Asking Alexandriából?
Figyelt kérdés
Csak mert tegnap felmentem instagramra, és látom, hogy Denis megváltoztatta a nevét ukránra. Ez már alapból furcsa volt, sőt az is, hogy kiírta ő, és kiryl is, hogy a down and dirty hamarosan újra aktív. Ezt értettem is volna, mert én oda voltam a down and dirtyért is. Önmagában nekem ez egy jó hír lett volna. Csak nem értettem, hogy Denis miért csinál úgy, mintha már semmi köze nem lenne a britekhez. Ezután feltűnt hogy Denis Samen kívül az összes asking tagot kikövette, és azt is, hogy Ben már nem követi Denist, helyette Dannyt követi, akivel egy hónapja még „nagy haragban voltak”. Jópár variációt hallottam erről. Van akik azt mondják Denis fiókját meghackelték ez az egyik legvalószínűbb, mert Denis kétszer feltette ugyanazt a képet, de ez nem ad rá magyarázatot , hogy ben miért követte ki,van akik azt hogy az egész egy vicc, van akik azt hogy Denis ki lép az Askingból és visszameg a down and dirtybe. De ne röhögtessenek már. Denisnek régen az asking volt az egyik kedvenc bandája...akikre felnézett. Erre van egy ekkora lehetősége, és egy év után otthagyja?...na hát a fanokat elnézve mind tanácstalanok vagyunk ebben,és mindenki csak következtetni tud. Eközben amikor Bent kérdezzük,mindig azt mondja, hogy egy ők egy nagy család,és minden rendben. Csak félek, hogy nem akarják a problémát a rajongók orrára kötni...Ti mit tudtok erről?#Asking Alexandria #Sam #Ben Bruce #Denisstoff #Denisshaforostov #aafamily #benjaminpaulbruce #cameronjamesliddel #camliddel #sambettley
2016. szept. 18. 16:55
1/6 anonim válasza:
szia én is láttam ezt, meg is lepődtem hogy most akkor mi is van.
rádásul van egy fiókja (twitter) amin nemojan rég ki rakott egy régi videot amin Down and Dirty számot énekelnek)
de Ben tegnap azt írta ki hogy "ő nem tudja mik ezek a komentek stb"
de elötte meg azt írta ki hogy Danny mindig is alegjob barátja volt stb.
szóval nem tudom milehet. de ha Dennis ki is lép nem hiszem hogy Danny vissza jönne mert az új bandájával most készítenek lemezt.
szóval én se értem hogy most mi van ?!
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is de remélem akkor 2 bandába lesz egyszerre. Mert D&D is imádtam, de még is csak az asking az igazi.
2016. szept. 20. 19:56
5/6 anonim válasza:
Èn a kezdetektol hallgatom oket Danny is jo de nem tudja eloben jol elenekelni a dalokat Denis-nek sokkal jobb a hangja eloben ( strand fesztivalon ott voltak) sot a hangterjedelme is nagyobb es nem mellesleg szimpatikusabb is. Remelem nem jon vissza Danny hiszen o lepett ki a bandabol..nagyon nagy kicseszes lenne ha Ben vagy valaki kitenne a szuret.
6/6 anonim válasza:
Tudtommal Denis-t kidobták, mivel Danny vissza akart térni. Legalább is én így hallottam, nagyon nem néztem utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!