Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lesz e a five nights at...

Mr. Snappy23412 kérdése:

Lesz e a five nights at freddy's nek ötödik része?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok rá!
2016. szept. 13. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem sajnos nem lesz több része, ezért is az a címe a 4. résznek, hogy "Final Chapter" azaz az utolsó fejezet. Talán az ötödik résznek felel meg a Sister Locacion, de ez igazán egy kiegészítő amiben megismerhetjük a játék történetét.
2017. máj. 18. 20:03
 2/3 Video game girl válasza:
Már van, a Sister Location, azaz a fnaf 5. gész különleges, én nagyon szeretem. És már készül a Sister Location 2. része, úgyhogy még van bőven. Ja, meg ha mégis leállna a fnaf játékok készítése, még mindig ott van egy csomó fan game, például a five nights at Candy's vagy a Those night at Rachels.
2017. nov. 19. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Sőt! Igaz, hogy mint előzőkben írtam a 4. rész volt a "Final Chapter" ott volt a Sister Locacion (azaz akár Fnaf 5) és nem régen lett kész az új Freddy Fazbear's Pizzeria Simulator, amit már Fnaf 6-nak is mondanak. Ezek után Scott-ból, a készítőből kinézem, hogy lesz még több része.
2018. jan. 13. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!