Valaki le tudná nekem fordítani a five nights at freddy's 2-ben lévő telefonos krapek szövegeit?
Youtubeon benne van az egyik videóban amit láttam : youtube - walruszmester ,fnaf
nagyítsd ki a képet és jobb alul látszik bocs ha rosszat írtam
Five Nights at Freddy’s 2 Hívások
Night 1
Uh, Helló? Hello? Uh, üdv az új Nyári munkádban, az új és felújított Freddy Fazbear Pizzériában! Uh, azért vagyok itt, hogy elmondjam neked azokat a dolgokat, amikre számíthatsz az első munkahéten itt, és hogy elindítsalak ebben az új és izgalmas karrierben!
Most én azt akarom, hogy elfelejts mindent, amit a régi helyről hallottál, tudod. Pár embernek még mindig vannak negatív véleményei a vállalatról. Uh, az öreg éttermet ott hagyták rothadni már egy jó ideje, de biztosítalak benne, hogy a Fazbear cég rokon értelmű az egész családra vonatkozó szórakozással, és mindenekfelett a védelemről. Egy jó időt töltöttek el az új figurák kidolgozásával, arc felismerés, nagyobb tudás, uh, még azt is hagyják nekik, hogy járkáljanak nappal a gyerekek között, hát nem aranyos? –megköszörüli a torkát. - De a legfontosabb az, hogy van bennük egy bűnöző felismerő adatbázis, amivel egy mérföldről is kiszagolnak egy bűnözőt! A frankba is, nekik kéne fizetnünk, hogy megvédjenek téged, igaz?
Na, ugye nincsen új rendszer a… hibái nélkül. Uh, nos, te csak a 2. éjjeli őr vagy ezen a helyen. Az 1. fickó befejezte a hetét, de reklamált a „körülmények” miatt. Szóval áthelyeztük őt a reggeli őr szerepébe, szerencsés te, ugye? Uh, a gondjai dióhéjban az volt, hogy a karakterek megpróbáltak bejutni az irodájába este. Na, most amit mi tudunk az az, hogy ez lehetetlen. Ennek az étteremnek kéne a legbiztonságosabb helynek lennie. Szóval mióta a mérnökeinknek nincs magyarázata erre, az a teóriánk, hogy a robotoknak nem adtak soha rendes esti módot. Szóval mikor csend lesz, azt hiszik, hogy a rossz szobában vannak, és elkezdik keresni a gyerekeket, ami a te irodád lenne. A megoldásunk erre: a pénztárnál van egy zenedoboz, ami úgy van beállítva, hogy fel kell húzni időnként. Szóval mindig egy kicsit nézz rá a pénztár kamerájára, és húzd fel a zenedobozt pár másodpercre. Habár úgy néz ki, hogy nem mindegyikre hat… de egyre igen. A többire még könnyebb megoldásunk van. Tudod, van egy kis üzem hiba a rendszerükben, ami miatt úgy néznek rád, mint egy fém vázra a ruhája nélkül, és bele próbálnak majd rakni egybe, szóval, hé, itt egy üres Freddy Fazbear fej, probléma megoldva! Bármikor felveheted, és addig hagyod magadon, ameddig csak akarod! Így ami bemegy, az ki is fog menni.
Uh, érdemes még megemlíteni az épület modern stílusát. Gondolom észrevetted, hogy nincs ajtó, amit becsukhatnál, heh. De hé, van lámpád! Még akkor is, ha kifogysz az elemből, az épület nem fog. Nos, azt hiszem, ennyi lenne. Most már mindent tudsz, arany vagy. Uh, figyeld a lámpákat, vedd föl a Freddy Fazbear fejet, ha szükséged van rá, tekerd föl a zenedobozt, könnyebb nem is lehetne. Legyen jó éjszakád, és majd beszélek veled holnap. – Hívás vége
Night 2
Ah… helló, hello? Uh, látod? Mondtam, hogy az első éjszaka könnyű lesz. Rád van szabva! Gondolom láttad a régi modelleket a hátsó szobában üldögélni. Azok az előző helyről vannak. Most már csak alkatrésznek használjuk őket. Az első ötlet az volt, hogy rendbe szedjük őket… uh, még meg is próbáltak illeszkedni a modern technológiához, de azok olyan rondák voltak, tudod? Na meg a szag… uh, szóval a vállalat egy teljesen új irányba ment, és szuper-gyerek barát robotokat készítettek. Uh, azoknak a régi modelleknek nem kéne mászkálniuk, de ha megmozdulnak, akkor az egész Freddy trükknek kéne működnie rajtuk is. Uh, heh… szeretem azokat a régi karaktereket. Láttad már Foxy - t, a kalózt? Oh, várj… Foxy, oh, igen Foxy! Hé, ő mindig is izgága volt, nem vagyok benne biztos, hogy a Freddy fej trükk beválna rajta… uh. Ha aktiválódik az éjszaka során, és látod őt a folyosó végén, akkor villogtasd a zseblámpád rá időről időre. Azok a régi modellek mindig rosszul reagáltak a fényes dolgokra. Mintha egy rendszer újraindítást vagy valami ilyesmit okozna. Uh, talán kipróbálhatnád ezt akármelyik szobába, amelyikben látsz valami oda nem illőt. Talán ott tartja őket pár másodpercig. Lehet, hogy ez a hiba az újakban is benne van. Még egy dolog – ne felejtsd el a zenedobozt, én sosem szerettem azt a bábu cuccot. Mindig rugózik, és mindenhol ott van… nem hiszem, hogy a Freddy maszk megbolondítaná, szóval ne felejtsd el a zenedobozt. Akár hogy is, nem hiszem, hogy gond lenne számodra. Legyen egy jó éjszakád, és majd beszélünk holnap. – Hívás vége
Night 3
Helló? Hello? Látod? Mondtam, hogy nem lesz semmi gond.
Meg… megjelent Foxy valamikor a folyosó végén? Valószínűleg nem. Csak aggódom. Ahogy mondtam, mindig is kedvencem volt. Megpróbálták újra csinálni Foxyt, tudtad? Azt gondolták, hogy az első túl félelmetes volt, szóval újra építették, és berakták a Gyerek Kuckóba. Hogy az öcskösök ne unatkozzanak, tudod… De mostanában a gyerekek nem tudják a kezüket maguknak megtartani. A szolgálatnak kellett szó szerint összerakni minden egyes nap után. Szóval úgy hagyták, és olyasmi „szedd szét és rakd össze” attrakció lett. Most már csak egy kupac építőelem. Azt hiszem, a dolgozók csak úgy hívják, hogy „a Kupac” Uh…
Oh, hé, még mielőtt elmennék, ki szerettem volna tisztítani az elmédet a Mende-mondákkal kapcsolatban, amiket hallhattál mostanában. Tudod, hogy ezek a történetek jönnek és mennek. Személyesen biztosíthatom neked, hogy akár mi is folyik oda kint, és bármilyen tragédia lehet az, nem kezdhet semmit az álláspontunkkal. Ezek csak mondák és előítéletek. Az emberek botrányt akarnak csinálni. Uh… tudod a reggeli őrünk semmi szokatlant nem jelentett, és ő reggeltől zárásig ott van.
Oké, akkor rendben vagyunk. Tarts ki, és majd holnap hívlak.
Night 4
Helló? Hello? 4. éjszaka, mondtam, hogy hozzászoksz!
Oké, szóval hogy tájékoztassalak az újdonságokról, volt valamiféle… nyomozás. Uh, lehet, hogy bezárunk pár nap múlva… nem tudom. Csak mondom, hogy ezek csak találgatások. Uh, Fazbear cég eltöröl minden oda nem illő dolgot. Tudod, ezek a dolgok megtörténnek néhányszor. Majd minden kiderül napokon belül. Csak tarts szemmel mindent, és én, majd tájékoztatlak.
Csak mellékesen, próbálj meg ne létesíteni szem kapcsolatot a figurákkal ma este. Valaki lehet, hogy szórakozott az arc felismerő rendszerükkel – nem vagyunk benne biztosak. De a figurák nagyon furán viselkednek, majd nem agresszíven az őrök ellen. A gyerekekkel normálisan foglalkoznak, de mikor látnak egy felnőttet akkor csak… néznek.
Na, mindegy, tarts ki, majd elmúlik. Jó éjt!
Night 5
Helló? Hello? Szép munka, 5. éjszaka! Uh, hé, uh, tartsd szemmel a dolgokat ma este oké? Amit megértettem, az az volt, hogy az épületet lezárják, senki sem mehet ki vagy be, főleg - a régi dolgozókkal kapcsolatban. Ha minden kiderül, majd lehet, hogy áthelyezünk reggeli műszakba, egy pozíció csak… szabad lett. Nincs a helyedre még másik ember, de dolgozunk rajta. Megpróbálunk majd beszélni az eredeti étterem tulajdonosával. Azt hiszem az étterem eredeti neve az volt, hogy…”Fredbear’s Family Dinner” vagy valami ilyesmi. Nem hiszem, hogy bárkit is találnánk amúgy. Nos, csak ess túl még egy estén! Uh, jó éjt!
Night 6
Helló? Hello. Uh… mi a poklot keresel te még itt? Nem hallottad a hírt, uh, a hely bezárt, uh, legalább is egy időre. Valaki használta az egyik ruhát… Hátul volt egy prototípus, egy sárgafajta. Valaki használta… most már egyik sem úgy viselkedik, ahogy kéne nekik. Fi- Figyelj, csak fejezd be a műszakod, ez biztonságosabb, mint hogy elmenj onnan az éjszaka közepén. Még van egy esemény holnap. Egy születésnap. Nappali szolgálatban leszel, viseld a szolgálati ruhádat, maradj közel a figurákhoz, menj biztosra, hogy nem bántanak senkit, uh, oké, na, most csak tarts ki az éjszaka végéig, ha majd kinyílik az étterem, megint akkor valószínűleg én fogom átvenni az éjszakai műszakot. Oké, jó éjt, és sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!