A barátom most megy gólyatáborba és nem hallattom túl jókat ezekről a táborokról kellene féljek?!
A fentiek meg nem érték még el a 15. életévüket!
Egyetemi gólyatáborról van szó gondolom.
Én is voltam. Sok jó barátom is ment úgy, hogy barátnőjük van/volt. EGYIK SE(!) csalta meg a barátnőjét!
Ott értelmes felnőtt emberek vannak. Akik meg lesüllyednek egy ilyen legalja szintre, az még nem áll készen semmire. Fejben meg nem több 14-nél.
Másrészről a lotyók nem megtűrt személyek az ilyen táborokban. Az ott levő emberek 90%-a elküldi őket melegebb éghajlatra, lenézik őket stb.
Csak a gyökér kis fiúk dőlnek be az ilyen üresfejű, olcsó lányoknak.
Van egy lány ismerősöm.. ő is nagyon be van parázva.
De a fele amiket hallasz..storyk csak ki vannak színezve :D
embere válogatja. attól, hogy lehetősége van rá, nem kötelező. melegbárban se kötelező letolnia a gatyáját.
én azt mondanám, hogy aki eddig nem csalt meg, az ott se fog. aki meg ott megcsal, az meg már jó eséllyel korábban is félrekefélt. a végére ugyan az az ember marad csak lesz pár új ismerőse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!