Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Golyatáborba megyek juli...

Golyatáborba megyek juli elején, mit vigyek többi lent középsuli?

Figyelt kérdés

Györi krudy gyula szakiskola pincér szakára megyek . Ott a golyatábor milyen ?

Sajnos dohányzom ha viszek magamal cigit azt elveszik , ha egy tanár ellöt gyujtok rá ? Mik szoktak itt lenni? Az italt az elveszik ha megtalálják , egyáltalán lehet inni ?

Nem kellenek azok a válaszok 14évesen cigi pia , ?

2016. jún. 25. 01:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Fasa gyerek vagy, ha már a gimis gólyatáborban ezt akarod csinálni :"D

Bár az én osztálytársaim is berúgtak, de nekik úgy hozták be idősebbek.

Tanár előtt tuti nem gyújtanék rá, ki tudja, milyen :D Meg ne is az legyen az első benyomás rólad hogy iszol és cigizel...

Táskát biztos nem fognak átkutatni, az elején a tanárok nagyon jóhiszeműek és elnézőbbek, mert be akarnak ők is vágódni.

Az italban nem vagyok biztos, hogy én vinnék, mert ki tudja, milyenek az osztálytársak is...lehet nekik eszükbe se jut, te meg gondolom nem akarod mindenkinek fedezni a berúgását :D Nem vagyok irigy, szeretek adni, de azért ne igyák meg az én piámat...

Szóval szerintem próbáld hanyagolni most ezeket, majd max osztálykiránduláson mindent bepótoltok :D

Nem tudom, mennyire vagy dohányos, de jobb lenne, ha nem vinnél cigit. Vágódj be te is a tanároknál, akkor esetleges lebukásnál majd megértőbbek lesznek ;)

Ha nem bírnád ki azt a pár napot, akkor se nyíltan csináld, mások előtt se hangoztasd, hogy cigizel, osonj inkább ki este.

Sok sikert, meg jó szórakozást :D

16/l

2016. jún. 25. 15:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de amugy te is oda jársz vagy jártál ?
2016. jún. 25. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!