Menjek gimnáziumi gólyatáborba?
Figyelt kérdés
nem tudom mit csináljak nagyon szorongós tipus vagyok, szinte képtelen vagyok idegen helyen elaludni, senkit se ismerek és nem mernék beszélni velük. ha nem megyek akkor meg nem tudok majd beilleszkedni. mit csináljak?2014. júl. 30. 03:47
1/4 Alexandra2013 válasza:
Ha nem mész akkor is be tudsz illeszkedni, persze nehezebben. De ha nem mész, akkor az első nap azt veszed észre h mindenki ismer már mindenkit, és csak téged nem ismrnek. Szerintem el kéne menned és megpróbálni padtársat, és életre szóló" gimi barátokat szerezned :D
2/4 anonim válasza:
Én sem mentem anno, kicsit bánom is. Mondjuk az igaz, hogy nekem sose volt bajom a beilleszkedéssel.
Nade. Ha nem is mész, attól még be fogsz tudni illeszkedni szerintem, csak tényleg max akik elmennek azok már ismerni fogják egymást.
3/4 anonim válasza:
Ha nem mész el is be tudsz majd illeszkedni, így 11.-et kezdve (7.-et kezdtem gimiben, hatosztályos) arra se emlékszem, ki volt gólyatáborban és ki nem. Az persze igaz, hogy akkor első nap úgy mész legalább, hogy tudsz köszönni valakinek, van egy pici témátok. Próbáld meg elengedni magad, de ne túlságosan, érezd jól magad. Hidd el, az új osztályodban se mindenki egy kicsapongó világközepe, nem hiszem, hogy kilógnál majd :)
4/4 anonim válasza:
Én is 6 osztályos gimibe jártam, de nálunk pl nem jött valaki gólyatáborba és most ő lett mindenki legjobb barátja. :DD Én örülök, hogy elmntem, mert ott ismertem meg a legjobb barátnőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!