Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Pinterest, We❤it, vagy...

Pinterest, We❤it, vagy Tumblr?

Figyelt kérdés
Ki melyiket szereti, és miért?

2016. aug. 22. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Pinterest-en DIY-ok vannak jó számmal, inspiráló képek, és szórakoztató összerakni egy-egy táblát.

A we heart it-ot nem ismerem.

A tumblr-t szeretem a három közül a legjobban, mert végigkísérte a tinikorom és mindig az érdeklődési körömnek megfelelő dolgokat tudtam rajta nézni, blogokat követni. Amikor elkezdtem, akkor nagyon sok rock bandáért voltam oda meg vissza, aztán belebolondultam a sorozatokba, animékbe. Most főleg csak szép, inspiráló képeket reblogolgatok :)

2016. aug. 22. 20:53
 2/2 anonim válasza:

A Pinterestet imádom, mivel bármilyen témával kapcsolatosan van egy csomó kép, lehet témaköröket követni... Talán ez a kedvencem :)

Amíg nem ismertem meg a Pinterestet, a WeHeartIt volt a kedvencem. Ugyanúgy szeretem és használom mindkettőt.

A Tumblrt nem nagyon szeretem, ahogy a Twittert sem. Nem tudom megmagyarázni, miért...

Nem volt a kérdésben, de az Instagram is nagyon szuper, imádom!

2016. aug. 25. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!