Ti mit gondoltok royalszabiról? (YouTube)
Figyelt kérdés
Szerintem jófej,meg helyes meg minden.😁Először azt hittem olyan stílusa van mint annak a Boldzernek(ilyen b-zis...) de aztán ahogy néztem a videóit tök rendes,vicces.:)Szerintetek?Kort és nemet is írhattok.:) 16/L2016. aug. 12. 14:24
1/12 anonim válasza:
Olyan, mint minden második fiatal.
2/12 A kérdező kommentje:
#1, Hát azért sajnos nem olyan.Épp ez az hogy ő jól is néz ki, nem bunkó,vicces stb.Körülöttem sajnos nem nagyon vannak ilyenek.:D
2016. aug. 12. 14:44
4/12 anonim válasza:
Nekem ő nem szimpi. Lehet, azért, mert nem ismerem még annyira, de már maguk a videók sem kötnek le engem annyira, hogy jobban meg akarjam őt ismerni. Persze, ha szereted őt és a videóit, akkor sincs semmi baj, csak más az ízlésünk.
5/12 Evi^^ válasza:
Nekem bejon..Helyes fiu.
Nekem bejon a stilusa😊
Jo videos😁
6/12 A kérdező kommentje:
#5 Ugyeeee?Én is egyre jobban ráfüggök a videóira.Nem értem miért.Mert belegondolva rájövök , hogy tényleg azt nézem , hogy mondjuk pár srác mit csinál a plázában.:D Meg egy 22 perces videót is csak úgy megnézek.Tegnap is még éjfélkor is azt néztem.:D
2016. aug. 15. 18:33
7/12 A kérdező kommentje:
Hhhhjaaaj.Szegeny Szabit nem szeretik sokan. 😧😂😂😂
2016. aug. 16. 23:04
8/12 anonim válasza:
Csak egy pillanatra gondolj bele, hogy mennyire nincs szüksége valós tudásra ahhoz, hogy ennyien rajongjanak érte. Elég hogy úgy néz ki ahogy és bumm egy csomó csaj nézi.
De ezzel nem azokat írom le akik szeretik, egyszerűen csak elmondtam a véleményem ahogy kérted. :)
20/L
9/12 A kérdező kommentje:
#5 Persze egyet is értek.A videózáshoz nem kell ész de emellett viszont tanul Royalszabi.Tudom hogy én is azért nézem mert nagyon helyes meg vicces/aranyos nem azért mert tudományos videókat csinál.:)
2016. aug. 21. 22:38
10/12 anonim válasza:
Ez nálad még rendben is van. Később majd a mögöttes tartalmat is keresed :)
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!