Van egy youtube csatornám de mit tehetnék hogy többen megismerjék hogy van csatornám?
Sziasztok az a helyzet hogy facebook on szoktam hirdetni de ott van egy 8000tag és tele van trollal dislikeolnak! Mit tehetnék hol hirdessem?
[link] itt a link remélem tudtok segiteni előre is köszönöm!
Najo de :D
Kicsit fura a minoség.
Meg biztos vannak oldalok ahol a videisok "infokat " osztanak meg másokkal :)
Azért mert nem tudsz vágni! meg nyaraljál külföldön ne a Balatonon ha mégis Balatonon nyaralsz akkor ne csinálj videót!
Én nem néztem meg a videót de ha külföldön nyaralsz akkor a vizalat is tudsz készíteni videót itt meg nem! De miért töltötted fel YouTub-ra ?
A legtöbb kezdő youtuber azt szúrja el, hogy ilyen videókat töltenet fel: érdekességek, tények rólam, mersz vagy mersz stb...
Ezeket a videókat a híres videósoknál kedvelik, akik már befutottak jó videókkal, mert az emberek rájuk kíváncsiak, viszont tények egy random ember nyaralása senkit nem érdekel.
Szerintem ezzel várj még egy kicsit. Nem rossz indulatból mondom. Te még fiatal vagy ehhez. Szerintem akkor érdemes nekiállni, ha már egy kicsit érettebb és tapasztaltabb vagy.
Úgy gondolom, hogy technikailag is van még hova fejlődni. A hangon lehetne javítani, sokszor alig értem, mit mondasz.
Nem ártana önbizalmat és "beszédkészséget" - nem tudom, ezt hogy máshogy fogalmazzam meg - szerezni, mármint "beszédkészség" alatt arra gondolok, hogy meg kellene tanulnod mások előtt beszélni. Videózásnál az a jó, hogy, ha valamit elrontasz, bármikor újra felveheted. Ne motyogj, artikulálj jobban, és sokkal érthetőbb lesz, amit mondasz. Ott van még az "Őőő..."- zés, amit az emberek a való életben sem szeretnek, a hétköznapi párbeszédekben, videóban meg aztán pláne nem.
Érdekes témákról kellene videózni. Nekem mindegy, hogy magadról beszélsz, vagy épp valamelyik sztárról, csak érdekesen add elő. Az ilyen utazós, nyaralós, stb. videókért én nem vagyok oda, ha egy híres youtuber beszél pl. az OVS-ről, PlayIT-ről, nyaralásáról, valamilyen kirándulásról, stb., azt sem nagyon szoktam megnézni. Vannak, akik szeretik az ilyeneket, de, ahogy az előttem szólók is írták, leginkább az olyanoknál nézik meg ezeket a videókat, akiket már ismernek. Az pedig, ha különböző helyeket mutatsz be, egy-egy országban/városban mit érdemes megnézni, stb., más téma, azt is csak úgy lehet jól csinálni, ha értesz hozzá. De te gondolom, nem utazós csatornát akarnál, csak be akartad/akarod mutatni a nyaralásodat.
Amit még szeretnék megemlíteni, az az intró. Szerintem nem szükséges egy videó elé intrót tenni, de, ha készítesz, akkor ne egy ilyen csili-vili valami legyen, hanem valami visszafogottabb. Több videósnál is láttam már hasonló intrókat, általában a fiataloknál és/vagy kezdőknél. Nekem nem tetszenek az ilyenek.
Ha mindenképp szeretnél már most rendesen videózni, akkor is, a reklámmal várj még egy kicsit. Majd, ha lesz több videód, akkor kezdd el hirdetni, ne pedig úgy, hogy szinte semmi nincs fent.
Van olyan, aki már 3 videóval hirdeti magát, és meg is kedveltem, de ő korban is érettebb, sokkal tanultabb, több élettapasztalata van, és a videók minősége is nagyon jó. https://www.youtube.com/channel/UCprDlwp0p9pKAZQ8wnzAQ4g/fea..
Nem azt mondom ezzel, hogy te vagy "béna", csak azt, hogy mivel ő már idősebb, egyrészt több tapasztalata van az életről és a videózásról, másrészt, itt az egyetemi tanulmányainak nagy hasznát veszi, mert olyan témákat boncolgat, amiket ott tanultak, emellett az előadásmódja is jó. Felvevésre is jó kamerát használ, amik általában eléggé drágák, meg valószínűleg külön mikrofont is vett. Sokat fektethetett tehát bele a csatornába.
Röviden összefoglalva tehát a lényeget: vagy várj a reklámozással addig, míg nem lesz több videód, vagy nagyon jó minőségben készítsd el az első pár videót, és sok feliratkozót szerezhetsz. Ez utóbbi viszont azt jelenti, hogy rengeteg pénzt és munkát kell befektetni, amit előbb-utóbb úgy is be fog kelleni fektetni, ha fejlődni akarsz.
Köszönöm szépen a utolsó válaszolónak a válaszát mint ezeket a rossz komenteket akik csak szidni,9 ezni a másikat...
Köszönöm mégegyszer az utolsónak hogy segitett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!