Már kb 8 éve keresek egy játékot, amit még anno játszottam. A többi lent. FONTOS! (? )
Figyelt kérdés
Szóval egy nagy kastély előtt kezdünk, majd nem sokkal utána egy átjáróból előjön egy vérfarkas, és egy másik lény. Van egy különleges szemüvegünk, amit ha felveszünk, megláthatjuk az emberek igazi arcát. Ha ránézünk vele egy festményre, akkor egy nőből vámpír lesz. Folyamatosan jönnek az ellenfelek, és egy idő után az ember azt sem tudja hol van, mit kell csinálnia. Arra emlékszem még, hogy egy ültetvény félére jutottam, ahol üvegházak vannak, benne növényekkel, és valamilyen lények ólálkodnak ott. Onnan tovább nehezen jutottam, de ennyire emlékszem csak. Lehetett benne szamarakat gyártani egy cheattel, és ha meghaltak asszem kaptunk valamit, talán aranyat. Nagyon fontos lenne ha valaki felismerné ezt a játékot, mert 8 éve folyamatosan keresem, gamer haverok nem hallottak róla, számítógépes üzletekben a játék részlegen sem találtam semmit, az eladók szerint nincs ilyen játék. Pedig a bátyám és apám is emlékszik rá, mert nagyon sokat kockultam vele.2016. aug. 12. 00:57
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és nagyon hasonlít a Van Helsing c. filmre, és nem az a játék, mert amit fent leírtam, az olyan volt mint a gta, de volt fps is, a VH meg felülnézetes volt.
2016. aug. 12. 00:59
2/5 anonim válasza:
Kb. mikori játék és milyen platformra adták ki? 96 óta követem a játékokat (PC), de nekem se rémlik semmi ilyesmi.
3/5 A kérdező kommentje:
Kb. 2003-2005 között, legalábbis a grafikából ítélve. PC-re adták ki, konzolra nem hiszem, legalábbis nem hallottam róla.
2016. aug. 12. 09:31
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem ez az! KÖSZÖNÖM!!!
2016. nov. 28. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!