Honnan tudom letölteni az EREDETI Mario játékot, amivel még annó, a nintendómon játszottam?
Egy Nintendo-emulátorra van szükséged, például:
Illetve .nes formátumú nintendo játékokra. Mario:
A programot telepíted, az ikonját az Asztalon hagyod. Mellé bemásolod a .nes játékot, és ráhúzod a program ikonjára, és el is indul a játék. A program SAVE menüpontjával el tudod menteni a játékot, így legközelebb már csak az utolsó mentett állásból kell folytatni. Én így ki tudtam játszani a Mario-t, ezekkel megoldásokkal ami jó élmény volt sok év után.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Ki is próbálom az ötleteiteket,nem árt egy kis nosztalgia! ;)
Kedves utolsó hozzászóló!
Azt hiszem,valamit nagyon elrontottam.
Letöltöttem az első linked,az ok. Kint van az asztalon az ikonja. Viszont ez:
Mario:
Letöltöttem,rákatt,és előjött az ablak,hogy mivel kívánom megnyitni. Weben,vagy válasszak programot..
Nem érteem.. :S :D:D
Sajnos nem tudom mi lehet a baj, mert nálam ilyen nem volt még a programmal.
Így néz ki ha betöltöm:
Innentől kezdve bele kell csak kattintani az ablakba, az Enterrel választasz a menüből, de mindent olyan billentyűre lehet rakni amire csak akarod. Ha nem megy, lehet a játék rossz, és keresni kell egy másik változatot, vagy az előző válaszokban leírt programot kell használni. Előfordulhat hogy rosszat linkeltem vagy valami nálad van másképp, de nálam működik minden rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!