Szerintetek érdemes lenne belekezdeni a videózásba?
Szerintem ne, két ok miatt:
1. Dunát lehet rekeszteni a 13 évesek hasonló videóiból, és általában (tisztelet a kivételnek) rendkívül rossz videókat posztolnak, ahol a kameraminőség a legkisebb gond, és joggal közröhej lesz belőlük. De ez még ne is tartson vissza, mert lehetsz akár te is egy a kivételek közül, szóval ez a kisebb ok.
2. A képminőség és a hang sem lenne elég. Volt LG L7 II-m, ami ugye a sima L7 továbbfejlesztése volt bizonyos szinten, és rengeteget videóztam vele baráti körben, de posztolni sosem merném őket, mert nem ütik meg azt a szintet. Alapból 2016-ban a FullHD a minimum, ez alá nem nagyon szabad adni, ha muszáj, akkor is minimum HD. Ez a telefon ugyebár képminőségben sem elég, és felbontásban sem (max. 480p), szóval csak régebbi telefonokról lehetne normálisan nézni a videót, újabbakról vagy monitoron keresztül nem. És akkor ott van még a hang is, ami szintén nem üti meg a szintet, mivel nem erre lett kitalálva (hatalmas háttérzaj, torz hang stb.)
Én azt mondom, ha tényleg komolyan gondolod, akkor vegyél egy kamerát, később majd külön mikrofont, és akkor élvezhető is lesz. Nyilván addig is videózhatsz, ez teljesen rajtad áll, de rossz minőséggel még azok sem biztosan néznének, akiket amúgy érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!