Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri így videózni?

Szerintetek megéri így videózni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és szeretnék segítséget kérni hogy még is mit tegyek. Szeretnék elkezdeni rendesen vidózni youtube-ra. Tudok videót vágni minden. Van 44 feliratkozóm is, és még csak egy bemutatkozó videót készítettem. Na és hát az lenne a problémám hogy nem félek . Csak nagyon rosszul esik ha valaki lehordja a videóimat és beszól értük. és ilyenkor megfordul az eszembe hogy ér az annyit. De természetesen több embernek tetszik amit csinálok pl. Ha tetszik 15-20 embernek utána esetleg 1-nek nem. De ez semm mindig fordúl elő. Értelmes válaszokat kérnek hogy szerintetek folytassam e . ( hozzá teszem hogy én imádok videózni és szórakoztatni! ) Értelmes válszokat pls! Köszi minden választ.

2016. aug. 4. 00:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbálkozz tovább, aztán meglátod, hogy sikerül-e leküzdened, hogy ennyire a szívedre veszed a negatív kritikát, vagy éppenséggel a trollokat, mert belőlük aztán van bőven. Ha nem sikerül, akkor fejezd be, nem éri meg, hogy az egészséged rámenjen.
2016. aug. 4. 02:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi! :'D

Idő után amugy elmúlik meg rendes kritikákat nagyin szerettem meghallgatni meg el is fogadom.

De az amikor valaki irja hogy szar vagy..oszt vége. Kicsit rosszúl esik. De megfogadom a tanácsod köszi !

2016. aug. 4. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!