Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kicsit ismertebb...

Hogyan tudnám kicsit ismertebbé tenni a Tumblr blogom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nem rég kezdtem, és ezért kérem a segítségeteket! Ti is ideírhatjátok a tiéteket :) Az enyém: www.keressukaboldogsagotegyutt.tumblr.com ha valakit érdekel..

építőkritikát is elfogadok (régebben már vezettem ilyen oldalat)

2016. aug. 3. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Minden ilyesmihez türelem kell. Az emberek rád fognak találni, de ez időbe telik és nem 1-2 nap és nem is 1-2 hét. Van akinek gyorsabban megy, van akinek évekbe telik pár száz követő is. De ez nem feltétlen rossz. Természetesen az ember örül neki ha elismerik a munkáját, de a Tumblr elsősorban önmagunknak szól.

A te háttered sajnos nem tetszik, nekem homályos a kép. A témádról nem tudok nyilatkozni mert tableten másképp hozza be. A cím nem rossz. A profilképedet már láttam, internetes kép. És számomra már most sok a depresszív, szomorú szöveg, én jobban szeretem a pozitív, boldog tartalmúakat. Természetesen mindenkinek lehet rossz napja, én is osztok meg néha ilyesmiket. És ez csak az én véleményem. :) Én leírtam de te úgy alakítsd ahogy neked tetszik. :)

Valamint posztolj sokat, légy türelmes, és esetleg ossz meg saját dolgokat is, azok sokszor kapósabbak. ;)

(Ui: lájkoltam 1_2 dolgot, az voltam én [nem linkelhetem])

2016. aug. 4. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:

#1 vagyok, most gépről is megnéztem az oldaladat, és így több tippet tudok adni. (Ezzel szemben még mindig azzal értek egyet, hogy úgy csináld, ahogy neked tetszik, csak azért írom le a véleményemet, mert kérted!)

Az automatikusan induló zene a legtöbb embert idegesíti, és ha belegondolsz, logikusan. Te sem szereted, ha hallgatsz egy zenét, és mikor megnyitod valaki oldalát, beleordít az ő száma, pláne akkor, ha neked még csak az a zene nem is tetszik. Természetesen egyszerű kinyomni, de zavaró. Nem a zenelejátszóval van baj, csak állítsd be, hogy ne induljon automatikusan a zene. Ha valakit érdekel, úgyis meghallgatja.

Aztán ott a kurzor.. Szerintem egyáltalán nem öltözteti az oldalt egy csicsás kurzor, de ez megint csak az én véleményem. Nekem nem tetszik, de te attól még használhatod.

A háttérről még mindig ugyan az a véleményem, inkább állíts be valami minőségi hátteret/témát, mert homályos és ez nagyon rontja az összképet. Maga a téma egyébként nem rossz, abban a tekintetben, hogy random vannak elszórva a posztok, nem egymás alatt közvetlenül, én ezt szeretem. Én mondjuk jobban szeretem ha görgetés során automatikusan töltődnek a posztok, és nem kell állandóan oldalakat váltanom, de ez is egyéni tetszés kérdése.

A posztok összességében nekem nem mondanak semmit, amit már leírtam, az az, hogy számomra túl sötét és depresszív hangulatot idéz elő, kevés a szín, én nem szívesen követek be ilyen tumblr-öket.

Én jobban szeretem ha megegyezik a szöveg-kép arány, amikor nincs sokkal több szöveg, mint kép, és fordítva. Nálad inkább a túl sok szöveg érződik, de ha neked ez tetszik, ismétlem magam; nem kell változtatnod. :)

2016. aug. 4. 11:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat!
2016. aug. 4. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Rakj ki minnél több saját idézetet és #-el írj kulcsszavakat is az idézet alá, hogy minnél többen megtalálják az idézeteidet ezáltal többen meg is osztják és be is követnek.
2016. aug. 5. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok igen ezt elfelejtettem de nem csak az idezetek, hanem bármilyen poszt alá tegyél minél több hashtaget de kérlek!! Ne baromságokat, hanem csak olyat (akár magyarul akár angolul, én mondjuk az utóbbit jobban szeretem) ami a poszthoz kapcsolódik. Sokan random népszerű tageket írnak és idegesítő mikor rátalálsz egy képre, amire esetleg nem is akarsz.
2016. aug. 6. 07:34
 6/8 omgt ***** válasza:

Mivel sok magyar sz.rságot reblogolsz, automatikusan esélytelen, hogy valaha is népszerű lesz a blogod.

Mondjuk ha még egy egyedi témát és képtelen vagy beállítani nem tudom miben reménykedsz, ráadásul csak reblogolsz, semmit fel sem töltesz...

2016. aug. 7. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha a blogod valamirevaló, akkor előbb utóbb úgyis beindul, ha tucat reblogolt f**zságokból áll akkor is lesznek követőid, csak valószínűleg kevesebben.

Én tavaly kezdtem és nagyjából 1 hónapon belül beindult a tumblim, azóta pedig folyton jönnek követők, bár a blogom nem magyarul van és reblogolni sem szoktam, meg sohasem úgy álltam hozzá, hogy ültem a gép előtt és vártam hogy mikor követ már be valaki, + nem követtem be soha senkit azért hogy visszakövessen. Mindenesetre azóta 57.000+ követőm van, persze annyira elvileg nem sok, nekem mégis annak tűnik. (Az én oldalamhoz is vannak hasonlóak, mégis az egyik legjobb a kategóriájában, páran azt mondták.)

Ezzel azt akarom mondani, hogy legyen témája, olyasmi ami érdekel téged, ami tükrözi a személyiséged... Persze végül is ha nincs személyiséged az se baj, sok-sok olyan ember van akinek szintén nincs, azok lehet rátalálnak a blogodra.

2016. aug. 8. 22:03
 8/8 mythicviolet válasza:
Az nem feltétlenül baj, ha rebloggolsz, csak ne azokat a tucatszar nagyondepisvagyok idézeteket meg képeket. Tedd egyedivé, ne állj be a sorba! Én soha egy képet nem töltöttem fel, mert magamtól én képtelen lennék képeket keresgélni a neten, inkább kövess olyan oldalakat, amik nem az érvágásról és a nagyongrunge szarságokról szólnak, hanem valami más témáról.
2016. aug. 25. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!