Hogyan tudnám kicsit ismertebbé tenni a Tumblr blogom?
Sziasztok!Nem rég kezdtem, és ezért kérem a segítségeteket! Ti is ideírhatjátok a tiéteket :) Az enyém: www.keressukaboldogsagotegyutt.tumblr.com ha valakit érdekel..
építőkritikát is elfogadok (régebben már vezettem ilyen oldalat)
Minden ilyesmihez türelem kell. Az emberek rád fognak találni, de ez időbe telik és nem 1-2 nap és nem is 1-2 hét. Van akinek gyorsabban megy, van akinek évekbe telik pár száz követő is. De ez nem feltétlen rossz. Természetesen az ember örül neki ha elismerik a munkáját, de a Tumblr elsősorban önmagunknak szól.
A te háttered sajnos nem tetszik, nekem homályos a kép. A témádról nem tudok nyilatkozni mert tableten másképp hozza be. A cím nem rossz. A profilképedet már láttam, internetes kép. És számomra már most sok a depresszív, szomorú szöveg, én jobban szeretem a pozitív, boldog tartalmúakat. Természetesen mindenkinek lehet rossz napja, én is osztok meg néha ilyesmiket. És ez csak az én véleményem. :) Én leírtam de te úgy alakítsd ahogy neked tetszik. :)
Valamint posztolj sokat, légy türelmes, és esetleg ossz meg saját dolgokat is, azok sokszor kapósabbak. ;)
(Ui: lájkoltam 1_2 dolgot, az voltam én [nem linkelhetem])
#1 vagyok, most gépről is megnéztem az oldaladat, és így több tippet tudok adni. (Ezzel szemben még mindig azzal értek egyet, hogy úgy csináld, ahogy neked tetszik, csak azért írom le a véleményemet, mert kérted!)
Az automatikusan induló zene a legtöbb embert idegesíti, és ha belegondolsz, logikusan. Te sem szereted, ha hallgatsz egy zenét, és mikor megnyitod valaki oldalát, beleordít az ő száma, pláne akkor, ha neked még csak az a zene nem is tetszik. Természetesen egyszerű kinyomni, de zavaró. Nem a zenelejátszóval van baj, csak állítsd be, hogy ne induljon automatikusan a zene. Ha valakit érdekel, úgyis meghallgatja.
Aztán ott a kurzor.. Szerintem egyáltalán nem öltözteti az oldalt egy csicsás kurzor, de ez megint csak az én véleményem. Nekem nem tetszik, de te attól még használhatod.
A háttérről még mindig ugyan az a véleményem, inkább állíts be valami minőségi hátteret/témát, mert homályos és ez nagyon rontja az összképet. Maga a téma egyébként nem rossz, abban a tekintetben, hogy random vannak elszórva a posztok, nem egymás alatt közvetlenül, én ezt szeretem. Én mondjuk jobban szeretem ha görgetés során automatikusan töltődnek a posztok, és nem kell állandóan oldalakat váltanom, de ez is egyéni tetszés kérdése.
A posztok összességében nekem nem mondanak semmit, amit már leírtam, az az, hogy számomra túl sötét és depresszív hangulatot idéz elő, kevés a szín, én nem szívesen követek be ilyen tumblr-öket.
Én jobban szeretem ha megegyezik a szöveg-kép arány, amikor nincs sokkal több szöveg, mint kép, és fordítva. Nálad inkább a túl sok szöveg érződik, de ha neked ez tetszik, ismétlem magam; nem kell változtatnod. :)
Mivel sok magyar sz.rságot reblogolsz, automatikusan esélytelen, hogy valaha is népszerű lesz a blogod.
Mondjuk ha még egy egyedi témát és képtelen vagy beállítani nem tudom miben reménykedsz, ráadásul csak reblogolsz, semmit fel sem töltesz...
Ha a blogod valamirevaló, akkor előbb utóbb úgyis beindul, ha tucat reblogolt f**zságokból áll akkor is lesznek követőid, csak valószínűleg kevesebben.
Én tavaly kezdtem és nagyjából 1 hónapon belül beindult a tumblim, azóta pedig folyton jönnek követők, bár a blogom nem magyarul van és reblogolni sem szoktam, meg sohasem úgy álltam hozzá, hogy ültem a gép előtt és vártam hogy mikor követ már be valaki, + nem követtem be soha senkit azért hogy visszakövessen. Mindenesetre azóta 57.000+ követőm van, persze annyira elvileg nem sok, nekem mégis annak tűnik. (Az én oldalamhoz is vannak hasonlóak, mégis az egyik legjobb a kategóriájában, páran azt mondták.)
Ezzel azt akarom mondani, hogy legyen témája, olyasmi ami érdekel téged, ami tükrözi a személyiséged... Persze végül is ha nincs személyiséged az se baj, sok-sok olyan ember van akinek szintén nincs, azok lehet rátalálnak a blogodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!