Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kis segitsget szeretenek...

Kis segitsget szeretenek kerni manapsag hol vannak graffiti legalfalak?

Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 18:14
 1/6 anonim válasza:

Ha nem Szegeden élsz vagy Pesten vagy nem tom melyik másik nagy városban akkor nem hinném, hogy lelsz, hacsak nincs egy gazdag rajongó a városodban, faludban aki szponzorálná egy fallal a graffiti jövőjét :)

a saját válaszom, amit én is tettem: keresned kell magadnak egy helyet ahol próbálgathatod a "festés kannával" projektet. :)

2016. aug. 2. 00:01
 2/6 anonim válasza:

az előző vagyok.

Én például úgy mászok be egy elhagyatott, szétvert, régi romgyárba ahol potyog a plafon, nincsenek nyílászárók, ha van is, vas/fém nincs már benne :D meg csöpög a tetőről a víz, meg ilyenek. Imádom, jó hely. Mondjuk néha baszk00dnak ott néha munkások, de csak este 5ig utána szabad a terep.

2016. aug. 2. 00:05
 3/6 A kérdező kommentje:
De jo neked hat azt probalgatok csak az ilyen gazos kullancsos helyek vannak kis varosba elek ahol senki nem tudja meg mondani hogy az a fal legalis e vagy sem o.o de fejlodgetni probalok de illegalisan parasan csak bomba vagy throw up johet szoba sajnos azok a legalfalak tobb mint 200 km van tolem :(
2016. aug. 2. 15:09
 4/6 anonim válasza:
hehe, ugyanez van itt is :)) nálam is ugyan ez a szitu, illegálba gyakorolni parás :D, meg nem is időztem úgy mint a fent említett helyen. + oda mehetek mondjuk egy vasárnap délután, a nem megengedett helyeken meg, hát nyílván csak este és hétköznap, mert hétvégén aktívak erre fele a kékek :D szerintem ne kérdezz meg senkit se hogy fújhatsz e arra a bizonyos falra, mert ha "beindulsz" egyszer úgy igazán akkor nehogy tudják már, hogy te lehetsz aki festi a falut/kisvárost/várost ;) :D
2016. aug. 3. 21:12
 5/6 anonim válasza:
Vagy, venni kell egy OSB lapot, vagyis 2-t vagy 3-at, hogy legyen felület.
2016. aug. 3. 22:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Magyarorszag mindig errol volt hires hogy veletlen se bitakozzon ki az ember mindent tiltanak ket dolgot lehet de azt nagyon dolgozni amig bele nem szakatsz es adozni meg ha van efod ehen dogolninde azt hogy varosokba ki allitani legalfalakat az mar luxus iagazad van de nagyon kell a hely gyakorlasra :/
2016. aug. 5. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!