Magyarországon kik a legnagyobb animések/anime szakértők, akik népszerűek/ismertek?
Heló!
Én az AnimeAddictsosokatt sokra tartom, roppant minőségi, és példaértékű, amit csinálnak.
Daisetsu(Animekommentár)
AnimeEgyetem
Akkor lehetetlen megmondani, mert szerintem akik ténylegesen szakértők, értsd: érzelmi/ízlés alapú élménybeszámoló helyett képesek egy korrekt, irodalmi igényességű mélyelemzésre is akár, pont nem tevékenykednek nyilvánosan, legfeljebb egy-egy fórumon elvitatkoznak.
Például az említett Daisetsu benne van a dologban, ami alatt azt értem, hogy végez kutatómunkát a videóihoz és tényleg viszonylag népszerű magyar anime témájú videós, de nincs nagyobb szakértelme, mint egy mezei casual nézőnek.
Atis, az animegyetemes srác sokkal (sokkal!!!) felkészültebb, de ha valami (a nézői körében) sikeres szarhoz nyúl, bátortalan és hajlamos puhakezű lenni, ami nagyot üt a hitelességén. Inkább népszerű akar lenni, mint hiteles. Ő fölfelé lóg ki az átlagból, de sok dolog fölött elsiklik, hajlamos rákapni a hatásvadász otakukat célző mézesmadzagokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!