Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ötletek videókhoz?

Ötletek videókhoz?

Figyelt kérdés

Pár napja elhatároztam, hogy indítani fogok egy youtube csatornát; az első videomat már tegnap elkezdtem összeállítani.

Heti rendszerességgel töltenék fel videokat; első sorban crack, AMV valamint GMV videokat.

Gondoltam a game videokra is, de aztán rájöttem, hogy a pc- m semmilyen játékot nem bír el (szval egyenlőre nem tudok game videot csinálni).

Tudnátok tippeket adni, hogy milyen videokat tölthetnék fel?

Ti miket néztek szívesen?

(UI.: a csatorna félig magyar, félig pedig angol nyelvű lesz)

2016. júl. 26. 07:30
 1/1 anonim ***** válasza:

addig semmit, amíg nincsen hozzá géped.

Persze most mondhatod hogy mások sem így kezdik, de azért ez maga az alap amin vágsz.

Egy kezdő szakácsnak sem kell tudnia Michelin csillagos ételeket készíteni, hanem elég egy rakott tészta is ami olcsóbb, de ahhoz is kell egy konyha.

Veled is ez van. Neked sem kell profinak lenned, elég a gyengébb "tartalmú" videó is, de legyen valami, amin vághatsz.

2016. aug. 7. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!