Logó rajzolás egy zöldségfeldolgozó cégnek?
Sziasztok! Egy zöldségfeldolgozó cégnek az a szlogenje, hogy "eggyütt erősek vagyünk" és meghirdettek egy pályázatot, hogy ehhez kell egy logót csinálni. Egy-két ötletem már van, de kíváncsi vagyok hátha ti kreatívabbak vagytok. A lényeg, hogy passzoljon a szlogenhez, és legyen valami zöldség benne.
A válaszokat/ötleteket előre is köszönöm!
Kérdező, gondolj bele, hogy te vagy az, aki névtelenül ad valakinek egy brilliáns ötletet, majd az illető ezt felhasználva dicsőséget nyer. Téged leszqrva. Most komolyan, mit vártál?
De akkor ez nem is olyan igazi pályázat? Mert ha az elején úgy kezdted volna, hogy "egy kis cégnek kell egy kis kreativitás, segítenétek?", akkor lehet, most nem lennél felháborodva a beérkező válaszok miatt.
Amúgy én három különböző zöldséget (pl répa, uborka, hagyma, bármi az égvilágon) képzeltem el karba öltve, vékony pálcika lábacskákon, nagy mosollyal az arcukon.
Hol találtál ilyen pályázatot?!
Biztos van bővebb leírás, amiben leírják a stílust, meg egyebeket...
Legalább pénznyeremény van?
Sok nevetséges pályázatot látni... ezekre meg olyan színvonalú tervek is érkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!