Mi a Különbség az IMAX 3D és a sima 3D körött?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ezt vagy hasonló kérdéseket már írtak,de még úgy érzem nem kaptak rá rendes választ,mert most már összezavarodtam!Már annyi mindent írtak össze vissza!Van aki azt írta a különbség:-a térhatás,a hang, a szemüveg,a vetítő -gép,-vászon ,az élesség,a színek,a nézőtér -nagysága,-dőlés szöge...
Valaki azt írta:kevés,sok,semmi a különbség!
MOST MI VAN?????????
2010. ápr. 16. 20:06
1/3 anonim válasza:
Menj el és próbáld ki milyen az IMAX 3D vagy ha többet szeretnél tudni olvass utána : hivatalos link:
2/3 A kérdező kommentje:
Már láttam IMAX-ot,de apu az Avatar-t állítolag nem IMAX 3D-ben látta hanem "sima" 3D-ben.Ő azt mondta,hogy ugyanúgy "közel jönnek a dolgok".Megnéztem a Cinema City honlapján és van sima 3D meg IMAX 3D.A jegy ár ugyan az a terem kicsit máshogy néz ki,meg a szemüveg is kicsit más a képek alapján(Google),de én azt szeretném tudni,hogy mi a különbség a látvány meg a hang terén!
2010. ápr. 17. 13:37
3/3 anonim válasza:
Nyilván az IMAX-ben mindenből egy picit jobb van: nagyobb vászon, stb, de nem annyira, hogy ezért nagyobb összeget kelljen fizetni. Én az Avatart csak sima 3D-ben láttam, de csak mert IMAX-re már minden jegy elkelt több hónapra előre. Ez szerintem mondd valamit. Mondjuk olvastam valami olyasmit, hogy mivel sokkal szélesebb a vászon, valahogy "másként" 3D-s ez, mint a rendes 3D-s mozi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!