Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kinek tetszik ez a tortenet?

Kinek tetszik ez a tortenet?

Figyelt kérdés
instagram szerelem_baj neven talaljatok meg

2016. júl. 20. 11:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Lehet hogy nem tetszik meg is lehet mondani de senkinek nem kell a lelki vilagaba taposni!!!"

Én például kerek-perec még mondtam, hogy nem tetszik. Ha ezzel neked a lelki világodba tapostam nem kellett volna feltenni ezt a kérdést. Ha csak pozitív kritikára vágytál, mert a negatívot nem bírja el a pici szíved, akkor úgy kellett volna feltenned a kérdést, hogy "Légyszi ajnározzátok a helyesírási hibáktól hemzsegő tizenkettő egy tucat sztorimat, hogy nőljön kicsit az egóm. Köszi."

2016. júl. 21. 10:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha pedig valóban úgy gondolod, hogy gyakorin tanyázik az emberiség legalja eleve miért érdekel a véleményünk? Vagy szelektíven az az emberiség legalja, akiknek nem tetszik a fércműved? Kerlek magyarázd el, mert nem értem.
2016. júl. 21. 10:36
 13/14 katherine~ válasza:

Már elnézést, de ha te kértél véleményt, akkor mi a francért sértődsz meg?Egy írónak el kell fogadnia a kritikát, nem agyatlanul visszatámadni azzal, hogy "nem lehet véleményt alkotni egy rész alapján". Ha nem lehet, miért kértél, hmm? Néha azért gondolkodj is, barátom.

Te is biztos valami 12 éves liba vagy, aki szerzőnek képzeli magát, kert rossz helyesírással megírt egy féloldalas fejezetet, kitette, és a haverjai belájkolták...

2016. júl. 26. 09:12
 14/14 katherine~ válasza:
*mert
2016. júl. 26. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!