Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kinek tetszik ez a tortenet?

Kinek tetszik ez a tortenet?

Figyelt kérdés
instagram szerelem_baj neven talaljatok meg

2016. júl. 20. 11:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Elég gagyi. Nem tudsz rendesen fogalmazni, néhol nyelvtani hibákat is találni benne, maga a sztori sablonos, unalmas, semmi egyedi nincs benne.
2016. júl. 20. 11:47
 2/14 A kérdező kommentje:
még ki se írtam a folytatást egy részből megállapítod hogy szar??
2016. júl. 20. 12:21
 3/14 A kérdező kommentje:

Rohadtul tudok normálisan fogalmazni!!!!!

nem sablonos és 1 részből nem tudod meg itélni hogy uncsi e !!

te ...

2016. júl. 20. 12:23
 4/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy véleményeket vártam de az embernek kedvesen is meglehet mondani hogy nem tettszik nem ilyen leereszkedően és megalázóan !!
2016. júl. 20. 12:25
 5/14 A kérdező kommentje:
tetszik,( elnézést a nyelvtani hibáért !!!!)
2016. júl. 20. 12:26
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Ha csak egy rész van kész akkor nyilván arról az egy részről mondanak a válaszadók véleményt.

Mégis milyen logika az, hogy egy részt megírsz, kérsz róla véleményt, kapsz negatív kritikát és azzal támadsz vissza, hogy de ez csak egy rész, ne ez alapján ítéljük meg?

Ezen felül minek legyünk kedvesek?

A helyesírásodról meg mindent elmond a vesszőhasználat a profil leírásánál: konkrétan ,hogy ,így ,írod a ,vesszőket ,mint ,egy ,nyelvtant nem ,ismerő.

Az Instagram fiók miért privát? Nem követlek csak azért hogy elolvashassam...

2016. júl. 20. 12:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Ahogy azt privátban is írtam neked (ahol voltál olyan kedves és bunkó módon beszóltál, amiért válaszoltam a kérdésedre), te kértél véleményt. Nekem ez a véleményem. Helyedben nem foglalkoznék írással a jövőben, de kerülnék minden más foglalkozást is, ami kulturált embert kíván s feladatra.
2016. júl. 20. 18:46
 8/14 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a megalazo valaszokat !!

nagyon nem erdekelnek nem erdekel az olyan emberek velemenye mint ti!!!!!

2016. júl. 21. 08:35
 9/14 anonim ***** válasza:

Nincs mit máskor is.

Itt aztán egy-két hozzászólásból a névtelen, arctalan, profiltalan embereket könnyen meg lehet ítélni és messzemenő következtetéseket is le lehet vonni :)

2016. júl. 21. 08:39
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem kerek tobb valaszt az emberiseg legaljatol olyan kozonseges es primitív embererktol mint ti!!!

Lehet hogy nem tetszik meg is lehet mondani de senkinek nem kell a lelki vilagaba taposni!!!

Utolso kommentelo nem te dontod el hogy mivel foglalkozom a jovoben!!

2016. júl. 21. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!