Crazyxgirl kérdése:
Mit csináljak, hogy jól teljen a nyár? 17/L
Figyelt kérdés
Kisgyerekként eltelt jól a nyár. Jókat szórakoztunk és elvoltunk mindig valamivel PÉNZ NÉLKÜL is.
Mi olyan elfoglaltságot tudtok akár barátommal akár barátnőmmel/barátnőimmel amihez nem kell pénz vagy nem sok? Tudni kell azt is, hogy panelban lakunk. Várom a normális és izgalmas, jó ötleteket.
2016. júl. 17. 05:45
1/7 anonim válasza:
sorozat nézés,menj a barátaidal fesztiválra...
2/7 anonim válasza:
Tanulj meg hangszeren, ha érdekel, kitűnő időtöltés! 20/F
3/7 anonim válasza:
Viszonylag óccsóé' már kapsz elektronyos gityókat, 20-ért láttam a múltkor. (Előző voltam.)
4/7 anonim válasza:
De ha az nem érdekel, akkor nézelődj még hangszerek között, nem csak a gitár létezik. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Sorozatnézést meguntam már, nem köt le. A tv, laptop soha nem is kötött le.
Fesztivál? Az csak egy hétvége, de én úgy a hétköznapokra gondolok..eltelik de úgy fogok visszagondolni a nyarra hogy nem csináltam semmit..
A hangszerek ugyancsak nem keltik fel az érdeklődésem és nem köt le.
Köszönöm az eddigi válaszokat.:)
2016. júl. 18. 13:23
6/7 anonim válasza:
Társasjáték, film, strand, séta, kirándulás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!