1 hónapos nyári gyakorlatunk van, (vendéglátás), hogy teljen el gyorsan, és úgy, hogy ne csak a gyaksziról szóljon? Többi lent (Tudom több kérdést tettem fel) Ti mit tennétek a helyemben?
Melyik hotel?
Ha nem szólsz, akkor nem fognak tenni semmit.
Szólj a HK-nak, hogy szóljanak a hotelnak, hogy ne csináljon ilyeneket, vagy az egyetemnek a rektornak, hogy mik vannak. Vagy a felsőoktatási államtitkárságra (EMMI), kérj tőlük tanácsot mit tegyél ilyen helyzetben. Írhatsz álnéven is egy új emil címről. Vagy mond azt nem tudsz bejönni most hétvégén, mert mész el, programod van, úgyhogy kell a szabadnap.
Sajnos ti tanulók (is) vagytok az áldozatai annak hogy eljött minden épkézláb felszolgáló/szakács külföldre, veletek csináltatják meg azt amit nem tudnak megcsinálni, személyzethiány miatt.
Viszont ez csak nagyon kis ideig lesz így-ha már 3 éve ott vagy-hogy ilyen magas lóról beszélnek. Egy tanulóval megtehetik, de amint végzel nem köthetnek oda, ott változni fog a felállás.
Azt azért ők is tudják hogy onnantól ők is ugyanúgy érted vannak mint te értük, mivel lepkehálóval kell a jó szakembert összefogdosni otthon. Főleg szállodai melóra, ahol jatt se nagyon van.
Ja, bocs nem is a kérdésre válaszoltam, csak leírtam a véleményem. :D
Szerintem ezt még bírd ki valahogy, de ha más nincs menj le egyedül a partra-feltételezem Balatonparti Hotel ha a Balatont említetted-ott feltalálod magad egyedül is, vagy spanolj össze egy csajszival a hotelből..az se baj ha vendég. :D
Digo -> Köszönöm, hogy a véleményedet is kifejtetted, legalább most már tudom nem reagálom túl a helyzetet.
Névtelen -> Köszönöm neked is! Szerintem lehet ezt kellene tennem, jobban elgondolkodom rajt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!