Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ennyi idősen Balaton Sound?

Ennyi idősen Balaton Sound?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok és azt tervezzük,hogy 2 év múlva elmegyünk a Balaton Soundra..Persze családostól..(anya,apa,és bátyám,ők már mind felnőttek ugye) én akkor leszek 14 éves...Nem szakadnék el anyuéktól,és nem is innék..Szerintetekennyi idősen menjek,vagy felejtsem el az egészet? Előre is köszönöm!😃
2016. júl. 9. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem korai lenne még, nem igazán élveznéd.

Inni viszont mindenképpen kell, ilyen melegben hamar kiszáradsz, ha nem iszol.

2016. júl. 9. 20:02
 2/10 anonim válasza:
32%
tudtommal 18 alatt oda be se engednek.
2016. júl. 9. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Felejtsd el. Nem ovisoknak vannak kitalálva ezek a fesztiválok, majd ha nagy leszel, akkor mehetsz.
2016. júl. 9. 20:21
 4/10 A kérdező kommentje:
18 év alatt beengednek,de csak felnőttel..Unokanővérem 15 éves,és most is a Balaton Soundon van az anyukájával..:)
2016. júl. 9. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát figyelj. Én 16 vagyok éd 2napja voltam Zamárdiban arrafelé és olyan érzésem volt, mint amikor bemegyek egy bankba. Tudom, hog ott lehetek, de még nem nekem való és kicsit kínosan éreztem magam. Pedig be se mentünk a fesztiválra. Szóval szerintem nagyon korai lenne Neked. Én jövőre tervezek haverral lemenni. :) Még van időd. Nem maradsz le semmiről.
2016. júl. 10. 11:30
 6/10 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan menjél, ha szereted a pörgést és a zenét. Nyílván a szüleid vigyázni fognak rád és nem hajnalai 6-ig buliztok. Van csomó szép színes helyszín, meg program napközben és persze ott a Balaton part strandolni is lehet. Sőt idei évtől már óriás kerék is volt amiről nagyon szuper a kilátás.
2016. júl. 13. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:

En is mentem volna,csak a banda akik miatt mentem volna akkorat kavartak,hogy azt se tudom mi lesz majd ket ev mulva,mikor baratnommel meg a battyaval elmennenk.

13/L

2016. júl. 15. 01:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Elozo valaszolo vagyok:

Egyebkent en imadom a pezsgest,lelekben es ranezesre is kinezek vagy 17nek.

Meg folyon bombol nalam otthon a zene,almom egy DVBBS ko vertre menni.hat majd ha a koncerten nem,max a rendorsegen talalkozok veluk.

2016. júl. 15. 01:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a helyesírásod nem ér fel egy 17 évesével, ahhoz, hogy a DVBBS megerőszakoljon meg kicsit fiatal vagy, nem?
2016. júl. 20. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Uj billentyuzet volt :D

Ahhj de halat adok hogy visszaneztem.

Amugy igen fiatal lennek.:)

2016. szept. 30. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!