Ha valaki már látta a Death Note című animét vagy
filmet az írja le hogy miért tetszik vagy nem tetszik!?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 22:12
1/7 anonim válasza:
Láttam az animét. A filmet soha nem fogom megnézni, láttam belőle 3 percet, és az pont elég volt. Nagyon olcsó, gagyi.
Az anime szerintem állati jó, kitűnő a grafikája, a történet is maga jó, csak az a baj, hogy a közepe felé nagyon elbonyolítják. Meg persze a magyar szinkron az... nos L hangjával nincs bajom. Nagyon is jó. Light-nak sem rossz, viszont Neart kissé elb.szták. De hát magyarok...
Szóval összességben egy tizes skálán olyan hatos. (:
2010. ápr. 14. 22:21
2/7 anonim válasza:
Mangát olvastam a filmet láttam:)
Animét sosem nézek mert átlagban pocsék a grafika :)
A manga zseniális,igazi remekmű, a logika, az emberek kijátszása, az utópisztikus szellem lenyűgöző:)
A film pocsék,életemben nem láttam még ekkora trutyit:)
2010. ápr. 15. 14:52
3/7 anonim válasza:
Láttam az animét is, a két mozifilmet is, de nekem összességében a manga mégis jobban tetszik. Szerettem olvasni anno a kalózfordítást, mindig izgultam, mert pont egy nagyon izgalmas résznél volt vége a fejezetnek. az anime nem tetszik. Egyszerűen ugyanazt a feelinget, hangulatot nem lehet visszahozni, mint ami a mangában van. A film meg, nos hát, öööö. A magyar szinkron meg végleg összezúzza ezt a felépített világot. Főleg Light hangja, mi a ráknak kellett ilyen mély hangot kapnia?
2010. ápr. 16. 14:40
4/7 anonim válasza:
A filme(ke)t láttam, az anime-be most kezdek bele!Nekem azért jön be(már egy válaszoló írta), mert nagyon kidolgozottak ezek a kis "csatározások"...az emberek kijátszásai...Inteligens és nem az a 12-14 éveseknek való...hanem végre vmi értelmes...L egy lángelme(t alakít)...ez nagyon megfogott, mivel hasonló helyzetben voltam...egy ismerősöm folyamatosan keresztbe akart tenni nekem,(mert egy rohadt szemét), de mindíg fordítva sült el(az én hatásomra)...de mind1...szóval én bírom az ilyen inteligns, logikus gondolkodásra épülő filmeket...meg érdekesek voltak ezek a váratlan fordulatok...a végén komolyan azt hittem, h Light megússza...érdekes volt számomra Ryuzaki taktikája...főleg az egyetemnél meg a végén tetszett a legjobban...
2010. máj. 4. 01:21
5/7 anonim válasza:
Eleinte az nem tetszett hogy Light meghal de aztán rájöttem hogy Liht egy köcsög.
Aztán most az nem tetszik hogy L meghal,mert neki nem kellene meghalnia.Ez tök igazságtalan...:S
2010. júl. 5. 01:18
6/7 anonim válasza:
Az animet imadom,szerintem az egyik hanem a legjobban keszult anime,a grafika isteni a szinkron ugy szinten :)
A film ..... nos hat az tenyleg nem valami jo,de egyszer meglehet nezni...
A mangat nem olvastam,de biztos az is szuper. (mangat sosem olvasok...)
2010. aug. 30. 17:49
7/7 anonim válasza:
Tetszett az anime, bár a szereplők sorsával nem vagyok megelégedve. Tetszik a grafikája. Jó a történet. Ami viszont nem tetszik, hogy elég keveset szerepelnek benne némely szereplők. A filmet nem láttam ,és úgy gondolom, hogy nem is nézem meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!