Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Soroltok tanulságos (és...

Soroltok tanulságos (és elgondolkodtató) filmet/animét?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 09:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Mindenki mást tart elgondonkodtatónak. Animékben nekem a Yu Yu Hakusho is az volt, az X-et, FMA-t is ezért szerettem. (az X-hez hasonló az Uragiri.)

Googleben nézői vélemények alapján ezeket találtam: Uta Kata, Shoujo Kakumei Utena, Wolf Rain, Air, Kono Minikuku Mo Utsukushii Sekai, The Girl Who Leapt Through Time. (utóbbit láttam is, engem nem gondolkodtatott el)

Elgondolkodtató film: Maradj!, Donnie Darko.

2010. júl. 25. 09:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Tudnék sorolni rengeteg jó animét viszont elgondolkodtatót már kevesebbet. Egyetlen animén amin elgondolkodtam a sayonara zetsubou sensei. Teli van igazságokkal egy nagy adag poénnal megfűszerezve. De nézz körül sok animét láttam már a legtöbbje egész jó volt:

[link]

2010. júl. 25. 09:44
 3/9 anonim válasza:

Anime kérdésben egyáltalán nem tudok, de filmből egyet mindenképp kiragadnék:

Camino (egy rákos kislány utolsó hónapjairól szól)

2010. aug. 1. 06:10
 4/9 anonim válasza:

Holt költők társasága

A jövő kezdete

Baseball álmok

Jerry Maguire - A nagy hátraarc

A békés harcos útja

K-PAX - A belső bolygó

Az ötödik elem

Mennyei prófécia

Kapcsolat

A gömb

Minden6ó

Idétlen időkig

A titok

Az iránytű

Mi a csudát tudunk a világról

2010. aug. 1. 08:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Harcosok Klubbja

Pillangohatás

A Jövő Hirnöke

Azumi

Oldboy

Akira

A Harc Szelleme

Nincs Bocsánat

V mint Vérbosszú

Watchmen

Legyek Ura

2010. aug. 1. 12:10
 6/9 anonim válasza:
Requiem egy álomért-az nemkicsit elgondolkodtató
2010. aug. 1. 20:57
 7/9 anonim válasza:

Ha még kicsit nevetni is akarsz:

- Idétlen időkig (Mi lenne ha minden napod ugyanaz a nap lenne?)

- Truman Show (Mi lenne ha születésed óta egy valóság showban szerepelsz tudtod nélkül?)

Kicsit komolyabb:

- Ádám almái (Tegyük fel fordítva a kérdést: Mi van ha nem az ördög műveli velünk a sok rosszat, hanem maga az Isten?)

(Ezeket nemrég láttam s egész érdekes kérdéseket tesznek fel, amin aztán eltudsz gondolkodni)

De az előttem szóló Rekviem egy álomért valóban nagyon elgondolkodtató. (4 különböző embernek, 4 különböző módon teszi tönkre az életét a drog... még most is kiráz a hideg)

A film amin a legtöbbet agyaltam az mégis a Ponyvaregény volt. A rendező úgy csinálta meg a filmet, hogy a sztori mindvégig zavaros marad. A végére sikerül csak megértened. Vagy ha nem, akkor még egyszer megfogod nézni.

Mondanom se kell, hogy azért gondolkodtat el, mert össze-vissza vannak a jelenetek benne... De hatalmas film ;)

Remélem segítettem ;)

2010. aug. 3. 21:44
 8/9 anonim válasza:
Pontosan tudom mire gondolsz . :... Death parade ... szerintem egyben borzasztó , elbizonytalanító és elgondolkodtató anime . a vége talán befejezetlennek tűnhet ,de valójában ez csak azért van, mert a kérdésekre amit felvet nincs tényleges válaszok... és az ember nem is fog rá találni ezekre a bizonyos válaszokra soha .
2017. jan. 21. 10:24
 9/9 anonim válasza:
Yakusoku no neverland/The promised neverland (anime)
2019. jún. 7. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!