Szerintetek is a Facebookból, és más "szocializálódó" weboldalakból áll ki sok ember élete manapság?
Főleg a fiatalok, tizen és huszonéveseken veszem észre, hogy képesek egész nap rajta lógni. Én Dota 2-zök, néha más játékokkal is játszok, és gyakran megkapom a korosztálytól, hogy "mekkora kocka vagy" és "szerezz már egy életet".
Ehhez képest a Dotás "kocka" haverjaimmal hetente legalább egyszer összeülünk, bográcsozni, mozizni vagy akármi, erre igényünk van (oké, nem a játékból ismertem meg őket, csak ezzel indult a kapcsolat).
Mások van, hogy egész nap, esetleg héten nem mennek sehova, olyannyira, hogy ki a házukból/szobájukból sem, és jól vannak vele, mert van életük, hiszen a Facebook szociális... vagy nem?
Nincs gond a Facel, én is felmegyek néha, főleg csetelni a haverokkal, de az szerintem rosszul van összerakva, aki az egész napját feltölti "posztokban", várja a likokat, extrém esetekben depressziós/öngyilkos lesz, ha kevés likot kap... azt gondolják, ez az élet, ehhez képest az "ismerősei" 90%a nap mint nap elmegy mellette úgy, hogy nem is köszön (ezt én is tapasztalom mellesleg).
Egyszer egy lány osztálytársam áthívta pár barátnőjét, talán 5en lehettek, és 2 óra abból állt, hogy ültek hárman a nappaliban, ketten a szobában, és szó nélkül cseteltek egymással facebookon :D
Szerintetek? Ti is tapasztaljátok ezt, van esetleg saját életetekből, ismerősi körötökből ilyen ember, vagy hasonló történet mint amit írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!