Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Letezik olyan ember akire nem...

Letezik olyan ember akire nem hat a fű?

Figyelt kérdés
Mar tobbszor kiprobaltam a fuvet kisebb nagyobb mennyisegben de en meg nagyin nem ereztem hatasat..lehetseges h ram nem hat?
2016. ápr. 14. 17:43
 1/5 anonim válasza:
lehetseges szerintem ugyanis enis igyvagyok vele.. mas orszagba is probaltam mar nem keveset es semmilyen hatast nem ereztem es nemis lattak rajtam .. de igy vagyok meg masfajta ka.b szerekkel is
2016. ápr. 14. 17:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Jo h nem vagyok egyedul:D nem tudom eldonteni h ezt aldasnak vegyem vagy szerencsetlensegnek:D
2016. ápr. 14. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Az viszonylag gyakori, hogy eleinte (akár 5-6 vagy több próbálkozáson át) valaki nem érez semmit. Valószínűleg nálatok is erről van szó.
2016. ápr. 14. 18:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Hat remelem igy van:D
2016. ápr. 15. 00:53
 5/5 anonim válasza:
nem errol van szo ugyanis kb 2 eve baratok szoktak szivni es enis veluk dehat en semmit nem erzek ha ezek kivannak se.. es nem csak a rendestol van ez igy
2016. ápr. 17. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!