Mi a baj TirexiHD videóssal?
Itt gyakorikerdesek.hu-n , facebookon meg egyéb helyeken is olvasom/hallom hogy Tirexi egy nyomorult senkiházi , a YouTube szennye , az internet legalja stb.
A legtöbbek szerint Molnár Krisztiánnal egyenrangú . Ami szerintem kissé durva párhuzam. Ne értsetek félre nem kedvelem meg semmi kb. 1 hete tudok a létezéséről. Csak múltkor megnéztem a csatornáját és ott nekem úgy tűnik hogy elég igényes gameplay-videókat készít. Tehát amit csinál az minőségi. Ellenben mondjuk M.Krisztiánnal.
Szóval .... mi a baj vele? Miért szidja mindenki?
@ 19:01
Szerintem ez maga Tirexi xd
Ha egy tanácsot adhatok a youtubeosoknak. Csak egy szűk, saját területtel foglalkozzatok.
Például aki gamer annak csak a játékokról szóljanak a videói.
Semmilyen egyéb információt ne osszatok meg vagy áruljatok el se magatokról se a tárgyaitokról vagy a vagyoni helyzetetekről és akkor nem is fog beleszólni más. Ezen az úton könnyebb őszintének is lenni. Nem kell a videó végén mindig elismételni a komment subscribe és like felszólításokat, nem kell reagálni a kommentekre, semmi álszerénység, álszentség, nem kell hergelni, manipulálni, terelni az embereket és akkor csak a játékokkal foglalkoznak majd a kommentelők is.
Aki beengedi az életébe a többi embert az meg ne csodálkozzon, ha bele is fognak szólni. Ez természetesen nem tetszik a videósnak és akkor jön a visszavágás hogy akinek nem tetszik az ne nézze. De az emberek mindent megnéznek. Mert ilyenek. Ha ez nem teszik, akkor nem kell videózni.
10. kérdező: Nem a videói alapján ítélik meg hanem a nyilatkozatai alapján és amiket a prohardver fórumba írt ahonnan emiatt ki is tiltották. Én írtam ide két korábbi választ is. Látszik hogy miután példakánt említettem a Thevr-t - akiről ha egy rossz szót mer szólni valaki azt lepontozzák - pedig ők is körülményesebben ugyan de szidják a többi videóst és uszítják az embereket és persze dicsőíttetik magukat. Az ilyen videósokat ezek miatt nem szeretem és ezért írom le ezeket a sorokat. Amiatt lehetnék rájuk irigy hogy nem kell bejárniuk dolgozni és egy tipikus magyar alkalmazottait lenéző hülye főnöknek ugrálni - de én is leginkább otthonról dolgozok saját vállalkozással mint ahogy a videósok is és meg tudok keresni legalább annyit mert csak tőlem függ hogy mennyi pénz jön be. Úgyhogy nem érdekel hogy mennyit keresnek. Az adományok már más kérdés mert amelyiknek vannak szponzorai ott eléggé gáz kéregetni - kivéve az olyan akciókat amiket zsozéatya szokott néha csinálni hogy jótékony célra is gyűjt és nála még csak most kezdenek jelentkezni szponzorok.
Egy másik hiba amibe a többi videós is beleesik hogy minőséginek mondják a gameplay videókat. Amikor a videóban látható képanyagot 99%-ban a játék adja akkor ettől kezdve a minőség nem a videós érdeme hanem a játék fejlesztőjéé. Szoftvereket fejlesztek - és nem csak annyit hogy php-ben módosítok egy ingyenes fórumot hanem teljes szoftvereket az alapoktól - emiatt tudom hogy ez az igazi nagy munka és nem az amikor egy szoftvert valaki videóra vesz. A gameplay videósok felveszik a játékot amit nem ők fejlesztettek olyan minőségben amit a hardver és a felvevő program enged és ezek után más munkájából építenek maguknak dicsőséget. Ezért nevetséges hogy egyes gameplay videósok kérkedni mernek a minőséggel és szomorú hogy a több százezer nézőjük ezt beveszi. Ezt is le lehet pontozni de aki értelmes az úgyis belátja hogy mindez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!