Mi a baj TirexiHD videóssal?
Itt gyakorikerdesek.hu-n , facebookon meg egyéb helyeken is olvasom/hallom hogy Tirexi egy nyomorult senkiházi , a YouTube szennye , az internet legalja stb.
A legtöbbek szerint Molnár Krisztiánnal egyenrangú . Ami szerintem kissé durva párhuzam. Ne értsetek félre nem kedvelem meg semmi kb. 1 hete tudok a létezéséről. Csak múltkor megnéztem a csatornáját és ott nekem úgy tűnik hogy elég igényes gameplay-videókat készít. Tehát amit csinál az minőségi. Ellenben mondjuk M.Krisztiánnal.
Szóval .... mi a baj vele? Miért szidja mindenki?
Elvileg régen volt incidens amikor állítólag lekezelő stílusban viselkedett olyanokkal akik kevesebbet tudtak vagy kevesebbet teljesítettek nála egy játékon belül.
Párosítsd ezt azzal, hogy biztos vannak akik irigylik őt hardver téren, így ő lett a mumus.
Oh értem. Hát az ilyen embereket én is megvetem . Nem is értem őket. Csoda ha még ezek után vannak "rajongói".
Bár lehet hogy azt az ominózus videó sem teljesen egyértelmű....gondolom mindegy mert törölve van mindenhonnét.
Köszönöm a tájékoztatást!
https://www.youtube.com/watch?v=5Dif78nGA04
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__70..
Lehet mazsolázgatni, hogy miért utálják annyian ezt a szerencsétlen lelkibeteg kisgyereket...
Mondjuk a többi videós is eléggé beképzelt úgyhogy nem lóg ki a sorból. Ide tartozik Herbytől a theVRig mindenki. De sok videós legalább visszafogja magát és megpróbálja nem éreztetni, mert nem hülyék, a rajongókból élnek. Vannak közöttük egyenesen szentek (nem azok, csak annak akarnak látszani). Amióta az internet és azon belül is a Youtube lehetőséget ad bárkinek (már aki szereplési viszketegségben szenved) hogy ismert személy legyen, azóta vannak ilyen figurák. Pedig nem nagy kunszt ezt az egészet elérni, nézzétek meg, hogy Bartos is már hol tart.
Jöhet a kérdés, hogy na, akkor az olyan "senkik", mint te, miért nem érték el ugyanezt? Ezek mind hülyét csinálnak magukból, nem mindenkinek van ehhez kedve. Nem is szorul rá ilyesmire mindenki, ha van a rendes munkához is tehetsége.
A jó számítógépet, aki dolgozik és van rendes munkája, az össze tudja magának építeni. Nem kell ehhez netcelebnek lenni. Legfeljebb nem évente vesz egy teljesen új számítógépet, hanem megvárja, mire már megérik a cserére. Én szívesen adományoznék is számítógépre pénzt olyan hátrányos helyzetű gyerekeknek, akikről tudható, hogy rendesek, jó tanulók, és megérdemlik.
De egy internetes netcelebnek egy vasat sem küldenék. Nem irigységből, de nekik elég jó pénz jön a videózásból (de emellett persze mindegyik pénzt koldul, ja bocsánat, adományokat fogad el).
Sokan írigylik a drága cuccait kb. ennyi a gond vele. A magyaroknak már rendesen kajálni sincs pénzük nem hogy normális kütyükre. Munkahelyemen is pár napja azért került egy srác be az intenzívre, mert 3 napja nem evett. Elég durva sztorikat ismerek.
Akik szidják Tiexit, azok mind buta irigy emberek és bizonyára nem túl jó anyagi helyzetben lehetnek és ezért a legkönnyebb másra irigykedniük. Ez sajnos típikus magyar mentalitás. Én nagyon utálom az ilyen embereket. Számomra ezek senkik.
#7 #8
Ezek is jó megközelítések. Azt mondanám ezek a legreálisabbak.
Nem ismerjük emberileg , szóval egy videó alapján talán mégsem a legszerencsésebb megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!