Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak a nyáron?

Mit csináljak a nyáron?

Figyelt kérdés
Az összes barátom elmegy a nyáron minimum egy hónapra valahova...és nekem ötletem sincs mit csináljak. Nem szeretnék egész nyáron egyedül lenni. Ti mivel szoktátok lefoglalni magatokat? Vagy mit ajánlotok én mit csináljak? 15L

2016. jún. 12. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el te is valahova? Egy táborba? Amúgy ha otthon akarsz valamit akkor pl. tanulj meg főzni, vagy ha úgy ráérsz menj el dolgozni , keress pénzt .
2016. jún. 12. 19:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nem szeretnék itthon lenni:/ erre kellenének ötletek, hogy hova menjek
2016. jún. 12. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nagyon sok programot kitalálhatsz, belekezdhetsz sportolni,táncolni,balettozni,elmehetsz plázázni, utazgass amerre csak tudsz, menj el sok strandra..ott mindig lehet jó fej embereket keresni,menj el táborozni, ha szereted a kreativitást akkor fess sokat rajzolj..vagy jelentkezz ilyen tanfolyamokra,vagy elmehetsz diákmunkára ha pénzt szeretnél keresni a nyáron..Bármit kitalálhatsz,vagy ha van olyan sportág amit mindig is kiszerettél volna próbálni..akkor hajrá,én is azt fogom most tenni,vagy például egy hangszeren is elkezdhetsz tanulni játszani,az is letud foglalni :)
2016. jún. 12. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy menj el fesztiválokra,rengeteg van a nyáron..2.voltam:)
2016. jún. 12. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Hajjaj én ennyi idősen mint te le nem lehetett engem lőni szinte, mindig mentem valahova. Nekem sulin kívül is voltak barátaim, és mindig azokkal lógtam akik épp ráértek. A szüleimmel 1 hétre mentünk csak el nyaralni a nyár alatt így a többi időm szabad volt. Táborba nem fizettek be mert anyagilag nem álltunk úgy, hogy a nyaralás mellett ez is beleférjen, meg nálunk a családi nyaralás részben rokon látogatás volt. Én akkor mindig találtam magamnak valami elfoglaltságot. Ha nem tudtam kivel kimenni akkor online játszottam valamivel, vagy új dolgokat tanultam meg. Nekem akkor nagy hobbim volt a modellezés, apám mindig hozott haza hulladék faanyagot amiket egy kis géppel csiszoltam meg különböző elemeket vágtam ki általam tervezett sablon alapján és úgy raktam össze autókat, repülőket, vagy épp kisebb használati tárgyakat. Amikor nagyon jó idő volt akkor átmentem medencézni a szomszéd csajhoz aki 3 évvel volt idősebb nálam, de ő olyan kis visszahúzódó félénk volt így jóformán velem barátkozott, de ő eljárt dolgozni vele csak ritkán voltam el. Akkor hetente kétszer elmentem körbesétálni a várost körbenézni egy kicsit meg időnként ha egy barátom ráért akkor vele is kimentem valahova.
2016. jún. 12. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!