13 éves leszek a nyáron. Erdélyben lakok és a leggjobb barátnőm kiköltözött Magyarországra, Mit csináljak a nyáron, minden időt eggyütt töltöttünk?
Figyelt kérdés
Nagyon kicsi faluban élek az egyik barátnőm Magyarországra költözött ki, még két barátnőm van de az egyik az egész nyarat a városban tölti, a másiknak meg nem lesz ideje meg ő sem lesz itthon. Nagyon vártam a nyárt de rájöttem, hogy végig fogom unni. Egyszer fogok táborba is menni de az csak egy hét. A szülinapomot is a legjobb barátnőmmel terveztem tartani de nem fognak hazajönni. És egyfolytában esik az eső már vagy egy-két hónapja lehet a medencét sem lehet egyhamar felhùzni. Elvagyok bizonytalanodva nagyon. Vannak még gyerekek a faluban egy páran de azoknak megvannak a saját köreik. Az iskolában nekem is megvan a baráti társaságom de iskolán kivül csak köszönőviszonyban vagyok velük.2016. jún. 12. 19:16
1/2 anonim válasza:
Látogasd meg a barátnődet itt pár napra, ha a szüleid megengedik és őket sem zavarja. :)
Esetleg olvass, biciklizz, számítógépes játékokból is van sok, nézz sorozatokat.
Próbálj meg a sulis barátaiddal közelebbi viszonyt kialakítani. Rokonok, unokatesók esetleg?
2/2 A kérdező kommentje:
A barátnőm kb 500 km-re van és a szüleim tuti nem egyeznének bele, hogy egyedül külfödre, meg kiskorunk átsem engednének a határon.
2016. jún. 12. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!