Normál, ha a 22 éves lányom oda van a matricagyűjtő albumokért?
Figyelt kérdés
A Spar-os, Garfield-osra volt 'rákattanva', most a Reálosra.
Normális?
2016. jún. 9. 12:54
11/15 anonim válasza:
Én 52 évesen kezdtem el rakosgatni aztán nekiadtam az egészet egy rokongyereknek, utána együtt rakosgattuk... a sparos állatosat. Imádjuk, na. Hagyd békén a lányodat, szerintem teljesen normális. Nekem azt mondták azért van, mert kéne már unoka, neki meg gyerek kéne biztosan :-) Ami az embernek örömet okoz ebben a nem mindig barátságos világban, azzal hadd foglalkozzék. Igazán nem ártalmas, és szerintem szépek ezek az albumok, jól ki vannak találva reklámpszichológiailag.
12/15 anonim válasza:
Nincs ezzel probléma szerintem. Nekem a gyerekkoromat idézik vissza ezek a matricagyűjtők, akkor nagy divat volt mindenféle matricákat gyűjteni, csak akkoriban az újságosnál vettük, most meg vásárláshoz jár. Nekem dínós albumom volt régen, sajnos salátává esett szét, így nem tartottuk meg, de szívesen emlékszem vissza rá. Ritkán vásárolok Spar-ban, én Tesco-ba gyakrabban járok, de ha ott is van valami gyűjtős program, én is gyűjtöm (pl. Hupikék Törpikés dominóból az egész készlet megvan, ha majd lesz gyerekem, tud vele játszani).
13/15 anonim válasza:
Én is gyűjtöm, és sok érdekességet megtudtam egyébként. Nem igazán nézek utána a mindenféle állatoknak, se neten, se tévében, de jó leülni, és elolvasgatni ezeket.
14/15 anonim válasza:
Szerintem mindenkiben ottragadt egy kicsi darab gyerekkorából. Nála ez a matricázásban nyilvánul meg.
Én a plüssöket szoktam inkább gyűjtögetni (már amennyire tudom :D )
Szerintem normális :D
15/15 anonim válasza:
Van, minden korosztályból ismerősöm, akik mindig mondják, amit blokk mellé adnak, azt vigyem:)
Kocsmába láttam, piás emberek, valami ilyesmiken vitatkoztak, ki melyiket cserélheti:) Akkor épp valami tacskós törpök, vagy mik voltak az asztalra borítva. Szóval, szerintem, kortól, iskolázottságtól függetlenül vannak, akik gyűjtik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!